Top 10 sex afknappers bij mannen

Een paar maanden geleden heeft mijn ‘lieftallige’ vriend een bericht geschreven over de grootste sex afknappers bij vrouwen en dit was zijn afsluiting van het artikel

Dit zijn mijn grootste afknappers en omdat ik zeker niet de beroerdste ben, heb ik aan mijn vriendin gevraagd of zij ook eens een lijstje wilt maken met sex afknappers bij mannen. Dus ik ben benieuwd en waarschijnlijk jij ook ???? Wie weet kunnen we er binnenkort ons voordeel mee doen!”

Goed…..en bedankt schat, heel erg bedankt!!! (lees sarcastisch)

Jij en je lezers willen een lijst met grootste afknappers, dan kunnen jullie die krijgen ook!

Nu heb ik dit lijstje niet alleen opgesteld, hier heb ik natuurlijk wel even goed voor gezeten en heb ik samen met een paar vriendinnen onze gedachten over laten gaan. Dus mannen ook tegen jullie zeg ik doe er je voordeel mee :-)!!!!!

Top 10 sex afknappers

1. Een uitgelubberde cartoon boxershort: Mannen dit kan echt niet!!! Dit is zo lelijk, zo niet charmant en dit is echt zoooooooo afknapper dat we spontaan in een enorme lachbui uitbarsten en het dus zeker niet tot sex gaat komen

2. Helemaal kaalgeschoren down under: Oké, hier verschillen de meningen over. Dit is echt mijn mening. Ik vind helemaal kaalgeschoren echt niet mooi. Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat ik de penis/piemel/pik of hoe je hem ook wilt noemen hoe dan ook niet mooi vind..sorry! Natuurlijk is het veel hygiënischer maar het voelt gewoon niet prettig, zeker niet als je het één dag niet bijhoudt, dan schuurt het enorm!! Denk dan niet, das lekker makkelijk dan hoef ik niets meer te doen, want een heel oerwoud is ook niet de bedoeling. Houdt het netjes bij! Kleine moeite, veel genot 😉

3. Ongevraagd seksueel getinte privé berichtjes via Facebook: Dit komt zo hopeloos en triest over! De laatste tijd lijkt het steeds meer te gebeuren dat mannen privé berichtjes via FB sturen om aan te geven dat ze “zin in je hebben”. Echt niet doen!!! Wat ook heel erg hopeloos is, is dat het vaak mannen zijn die al in een relatie zitten. Het moet niet ons probleem zijn dat jij thuis niet aan je trekken komt, zoek het lekker thuis uit of ga naar de hoeren, maar val ons er niet mee lastig.

4. Ongewassen “willy”: Bleghhhh, ik krijg spontaan al braakneigingen alleen al bij de gedachten. Heb je zin in elkaar, komt er een mega putlucht van dagen aangekoekte pis uit die onderbroek. Dat kan natuurlijk echt niet! Wij willen gewoon een schoon en heerlijk ruikende willy 🙂

5. Grommen als een Grizzly beer: Ook hier kan ik een enorme lachbui van krijgen en met mij heel veel meer vrouwen…GROMMEN!! Grommen is echt niet sexy, sterker nog het is zeer lachwekkend. Je bent geen dier(al denken jullie soms van wel) je bent een man…een beer gromt een man NIET!

6. Dirty Talk: Woorden als: “jij vuile vieze hoer”, “wat ben je toch een lekker sletje” en al dat niet meer, stop daar onmiddellijk mee!! Er zijn maar weinig vrouwen die hier opgewonden van worden. Het is denigrerend en al helemaal niet lust opwekkend. De tegenhanger daarvan, de hele tijd van die lieve woordjes als “wat ben je mooi” en “ik houd heel veel van je”…dat is ook niet goed, ieuwwwww mag ik een teiltje!!! Wat is er dan wel goed hoor ik je denken:-) Iets daar tussen in, dus gebruik je fantasie!

7. Te snel klaarkomen: Beetje jammer, maar kan gebeuren. Ik vind dit zelf niet zo’n heel groot probleem, maar voor heel vrouwen is dit echt wel een behoorlijk afknapper. Vaak kan je hier als man niet zo heel veel aan doen en vind ik het een beetje “lullig” om jullie dit heel zwaar aan te rekenenen.

8. Uit je mond ruiken: Wil je goede sex hebben, zorg er dan voor je dat je fris uit je mond ruikt. Laten we eerlijk zijn, hier begint het allemaal mee. Dit geldt niet alleen voor sex, dit geldt altijd!! Als je met iemand staat praten en die meurt een uur in de wind, dan ren je het liefst zo hard mogelijk weg. Dus poets je tanden goed en zorg ervoor dat je altijd een pepermuntje of kauwgum bij de hand hebt een neem die dan ook in en laat het niet alleen maar in je broekzak zitten

9. Witte sokken: Poedelnaakt staan en dan witte sportsokken aanhouden die nog net niet tot de oksels opgetrokken zijn…echt een enorme NO GO!!! Geen sokken aanhouden, alleen wij vrouwen mogen dat 🙂 Anders krijgen we het koud hahahaha

10. Soft Sex: Ook dit is natuurlijk heel persoonlijk, er zullen best wel vrouwen houden van heel zachte en lieve sex. Maar kom op, je moet wel wat voelen. Een beetje friemelen en zachtjes heen en weer bewegen alsof je ieder moment kan breken is niet echt lekker. Ook hier zit weer een uiterste aan, want keihard door rammen alsof je leven ervan af hangt is ook niet bedoeling, in dat opzicht zijn we wel breekbaar 🙂 De volgende dag moeten we wel gewoon kunnen lopen en niet als een één of ander pinguïn!

Ik wil mijn vriendinnen bedanken voor hun input. Wat was dit ontzettend leuk om te doen! Ik zal het hierbij laten met de afknappers, anders lijkt het helemaal of wij vrouwen alleen maar kunnen zeuren 😉

Vrouwen die dit lezen, als jullie nog meer afknappers hebben, laat het gerust achter onder de comments. Ik zit nu al te wachten op payback time van de mannen!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
4 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer