MuziekMuziek

5 verschillende soorten vrouwen billen. Als billenman moet je dit weten.

Ben jij een borsten of billen man? Ik draai mijn hoofd echt nog wel een keertje om hoor als er een paar prachtige billen mij voorbij paraderen. Heerlijk hoe die mooi gevormde druppels in een strak broekje op en neer dansen. En mannen….. kijken mag!! Maar houd je in!! Er mag niet worden gefloten of nog erger knijpen of slaan. In dit artikel geeft ik je als echte billenman een lesje in de verschillende vormen billen die je op straat voorbij kunnen gaan. Dit is wat je moeten over de billen van vrouwen.

5 verschillende soorten vrouwenbillen

Er zijn weinig lichaamsdelen die zo bekeken worden als de billen van onze vrouwelijke medemensen. Ze lijken allemaal anders en toch zijn ze in te delen in 5 verschillende categorie├źn. Wat bepalend is voor de vorm zijn de stand van de heupen, het onderliggende spierweefsel en de hoeveelheid vet. Sommige factoren zijn te sturen doormiddel van sporten en voeding. Andere factoren zijn erfelijk bepaald. Een mooie bilpartij is dus heel vaak een cadeautje van de natuur. Wanneer je als vrouw je billen nog aantrekkelijker wilt maken voor ons mannen. Dan zijn de volgende oefening een must: sqwats, lunches, side steps en achterwaartse beenheffingen.

5 verschillende types billen

  • Vierkanten billen: Deze vorm komt het meest voor. Kenmerkend voor vierkanten billen zijn dat de lijn tussen de heupbeen en de buitenste dijbeen loodrecht op elkaar staan. De vierkanten billen kunnen ook makkelijk worden gezien als platte billen. Deze billen vragen dus om wat extra training.
  • V-Vorm billen: Deze billen worden snel gezien als kleine en schattige billen. De V-vorm billen komen veel voor bij vrouwen met bredere schouders en smallere heupen. Kenmerkend voor de v-vorm billen is dat de lijn tussen de bekken en heupen naar binnen loopt. Daardoor lijken deze billen van achter net op een “V”-vorm
  • A-Vorm billen: Deze billen worden als het meest “mooi” gezien. De bredere heupen geven mannen het natuurlijke signaal dat deze vrouw jouw kinderen het best kan dragen en baren. Dit is een heel logische verklaring waarom mannen de ogen niet van deze vorm billen kunnen afhouden. De A-Vorm billen komen het meest voor bij dames met een peer vorm lijf. Ze lopen vanaf een smallere taille naar bredere heupen.
  • Ronden billen: Dit zijn de meest gewilde billen onder de vrouwen zelf. Deze billen komen het meest voor bij vrouwen met een tintje. Ronden billen hebben als kenmerk dat de heupen en de billen in een ronden lijn zich vormen met het lichaam. Deze type billen zijn het makkelijkst te trainen. Wanneer je als vrouw bereid ben veel arbeid in je billen te steken dan is dit de vorm die je het snelst zal krijgen.
  • Het omgekeerd hartje: Niet heel verschillend met de ronden billen echter kan je bij deze vorm duidelijk zien dat de onderkant van de billen wat ronder gevormd zijn dan de bovenkant. De vorm zie je veel bij vrouwen met een natuurlijke vollere bilpartij maar met een laag lichaamsgewicht.

Billen zijn om naar te kijken

Ik wil het nogmaals heel duidelijk benadrukken dat billen zijn om naar te kijken. Natuurlijk heeft de natuur het voor ons als billenmannen heel moeilijk gemaakt. Maar dat wil niet zeggen dat wij geen respect hoeven te hebben voor de gevoelens van deze mooie billendragende vrouwen. Kijken en genieten doe je maar in stilte en je handen houd je al helemaal thuis.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer