MuziekMuziek

Marc Coblen mooie foto’s van b4men.nl

Zoals jullie natuurlijk laatst allemaal gelezen hebben, heb ik een mooie samenwerking met Marc Coblen gehad. Niet gelezen klik hier. Ik had beloofd nog een paar mooie foto’s te maken van deze super stoere klok. Ik ben laatst nog net op één van de mooiste dagen in oktober nog even naar het strand geweest, om een paar gave foto’s te schieten voor de merken waarmee ik een samenwerking heb mogen doen. Het resultaat hebben jullie inmiddels al wel een aantal maal voorbij zien komen op de site met mooie foto van (V&D, Colmar en Dr. Martens).

image001

Marc Coblen mijn horloge

Het horloge wat ik heb gekregen van Marc Coblen is echt super. Ik draag hem nu alweer een tijdje en ben er nog steeds helemaal weg van. Ik schreef eerst dat hij wat zwaar was, maar dat bleek echt een kwestie van wennen. Ik ga zeker snel kijken of ik er nog een paar bandjes bij kan bestellen zodat ik hem met nog meer variatie kan dragen. Ik blijf dat echt een geweldig concept vinden trouwens. Ben je de kleur of je bandjes zat dan bestel je zo weer wat anders….de kwaliteit blijft top, dat is dus niet de reden om bij te bestellen…..maar ja, verandering van spijs doet eten!! Hier komen dan echt de beloofde foto’s

DSC07208
Horloge van Marc Coblen by B4men.nl
DSC07301
Horloge van Marc Coblen by B4men.nl
DSC07203
Horloge van Marc Coblen by B4men.nl

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer