MuziekMuziek

V&D gaat met de tijd mee. Deze kleding kocht ik bij de V&D.

v-en-d-logo

Winkelen voor kleding bij de V&D??? Oké, ik ga heel eerlijk zijn, het was voor mij alweer een paar jaar geleden dat ik kleding bij de V&D had gekocht. De laatste jaren heeft de V&D mij niet kunnen verleiden tot het shoppen van kleding bij hen in de winkel. Wat voor mij de reden was om niet naar de V&D te gaan, geen idee eigenlijk. Ze hebben leuke kledingmerken en veel keus, maar ik ben bang dat het de totale sfeer in de winkel was(beetje ouderwets). De V&D heeft dit gemerkt, ik was echt niet de enige die met deze gedachte de V&D voorbij liep. V&D is dus hard aan de slag gegaan en willen jou en mij graag weer verleiden om bij hen te komen shoppen. Een nieuw concept en een nieuwe uitstraling moeten hiervoor gaan zorgen. Wie als eerste het nieuwe concept wil gaan bekijken moet naar Leiden, daar staat de conceptstore van de V&D.

 

v&D

V&D verleid B4men eens te komen shoppen

Hoe krijg je iemand die al heel lang niet meer bij jou is komen shoppen weer in de winkel?? V&D heeft een conceptstore in Leiden en het toeval wil dat ook mijn ouders in Leiden wonen. Zei vertelde mij over de veranderingen en de verjonging van V&D. Het maakte mij nieuwsgierig….toch maar eens contact zoeken met de V&D. Zij vonden het erg leuk als ik eens kwam shoppen. Het leek mij een heel leuk idee om niet direct naar de bekende merken te lopen (onder andere Esprit, Twinlife en Petrol), maar eens te kijken naar de eigen merken van V&D zelf (LIV, Soho en Riley & Clark). Ik heb dit gedaan en ik was erg verrast door de nieuwe uitstraling. Het was veel minder saai en degelijk dan dat ik verwacht had!! De kleding van het eigen merk Soho is zelfs gewoon hip!! Ik heb dus een paar leuke setjes uitgezocht en het resultaat ga ik zo laten zien. Voor mij is de V&D geen winkel meer waar ik hard voorbij loop, maar een heel goede optie om eens voor een leuke outfit te kijken.

Mijn V&D outfit

T-Shirt Soho € 14,95

Trui Soho € 29,99

Overhemd Soho € 39,99

Broek Soho € 39,99

Vest Soho € 39,99

 

DSC07328
V&D en B4men.nl: vest, trui en broek Soho New York
DSC07354
V&D en B4men.nl: trui en broek Soho New York
DSC07430
V&D en B4men.nl: overhemd, t-shirt en broek Soho New York
DSC07438
V&D en B4men.nl: overhemd, t-shirt en broek Soho New York
DSC07485
V&D en B4men.nl: overhemd, t-shirt en broek Soho New York

De outfit is erg leuk geworden en helemaal naar mijn zin. Voor een outfit kan je natuurlijk ook op de website kijken van V&D klik hier.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer