MuziekMuziek

Dr. Martens meer dan schoenen.

dr. martens

Dr. Martens wie kent het niet…?? Iedereen kent de karakteristieke schoenen van Dr. Martens wel. Maar ooit gedacht dat Dr. Martens meer is dan alleen maar schoenen. Ik ook niet totdat ik laatst een heel gave jas van hen opgestuurd kreeg. Een jas?? Ja, en wat voor één. Ik heb een paar heel stoere foto’s met deze jas gemaakt en die laat ik natuurlijk zo aan jullie zien.

Dr. Martens is weer helemaal terug

In de eind jaren ’80 begin ’90 was de rock en punk helemaal booming, een merk als Dr. Martens past helemaal in dit plaatje. Het merk was toen der tijd ook echt helemaal hip and happening. De mode ging veranderen en daardoor is het merk een beetje vergeten, sterker nog…je kon echt niet meer op Dr. Martens schoenen gezien worden….tot nu! De rock is helemaal terug!! Niet alleen in de muziek maar ook in de kleding is de rock weer helemaal terug. Zwart, leer en ruiten overhemden je kan het deze herfst en winter weer aantrekken. Ik was afgelopen zondag in Haarlem aan het shoppen en de zwarte (leren) Jackies waren bijna niet te tellen zoveel (meer inspiratie vind je hier). Een merk wat enorm goed in dit beeld past is Dr. Martens. Zij ademen punk en rock, ik vind het een merk met lef en zoals wij dat mannen mogen zeggen een merk met ballen!!

dr martens 1

dr martens 2

dr martens 3

Mijn Dr. Martens Jas

De jas die ik van Dr. Martens kreeg is echt een te gekke jas. Het is een combinatie van een lange stofjas met de mouwen van een bomberjas. Helemaal van nu en het zit geweldig!!! Ik vind het super om nu aan jullie iets van Dr. Martens te kunnen laten zien zonder dat het de schoenen zijn. Ik weet zeker dat je met deze jas altijd een compliment zal ontvangen over de bijzondere jas die je draagt. Duur….?? Ik vond het erg meevallen, er wordt tegenwoordig echt zoveel geld gevraagd voor een beetje winterjas dat de €190,- voor deze jas mij niet verbaasde. Oké, het is niet goedkoop, maar je krijgt wel een stoere jas waar je niet iedereen over een maand in zal zien lopen!!

DSC07241

DSC07242

DSC07262

DSC07284

DSC07302

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer