MuziekMuziek

Luiz David Italiaans design zonnebrillen.

Als mode liefhebber, fashion blogger en als man die er gewoon goed wil uitzien mogen mooie accessoires natuurlijk niet ontbreken. Ik vind het een sport om mooie merken voor jullie uit te zoeken die je ook met een normaal budget gewoon kan betalen. Natuurlijk staan er weleens uitschieters op de site…tja een man moet ook kunnen dromen niet waar?? Deze keer werd ik verast door een heel mooie Italiaans zonnebrillen merk.

Luiz David Logo

Luiz David

Hoeveel kleding heb je in de kast..?En hoeveel zonnebrillen heb je…? Niet veel, dit komt omdat de meeste zonnebrillen erg duur zijn…..zeker wanneer ze uit Italië komen. Luiz David is anders, zij hebben heel erg mooie zonnebrillen met de uitstraling van een heel dure designer zonnebril maar dan voor een eerlijke prijs. Maar goed, het is zowat alweer winter, wat moet je nu met een zonnebril. Ik ben het daar niet helemaal mee eens……juist nu is een zonnebril soms van levensbelang!! Het gebeurt mij ook te vaak dat ik in de auto zit en opeens verrast word door een erg laagstaand zonnetje. Zeker in deze tijd kan de zon gevaarlijk laag staan en een goede zonnebril is dan een must. Tja en ook in de winter wil je er natuurlijk ook wel een beetje knap uitzien zodra je naar buiten loop toch? Luiz David maakt zonnebrillen met een gevoel voor allure. Het concept is dat zij een bril ontwerpen die zij zelf willen dragen, daarom kiezen zij voor de beste materialen en produceren ze zelf in Italië. Op deze manier maakt Luiz Davivd een betaalbare bril die de uitstraling heeft van een dure designer bril.

DSC07197
Zonnebril Luiz David by B4men.nl. Betaalbare zonnebrillen met een designer uitstraling.
DSC07195
Zonnebril Luiz David by B4men.nl. Betaalbare zonnebrillen met een designer uitstraling.

Prijzen van de Luiz David zonnebrillen

Verkoopprijs:
Capri € 79,95
Milano € 99,95
Napoli € 99,95

Dit zijn geen prijzen waar je stijl van achterover slaat toch?? De reden waarom zij deze prijs vragen?? Luiz David heeft een behoorlijk aantal schakels weggehaald tussen de productie en de winkel. Normaal gaat een zonnebril wel bijna 20 keer over de kop!! Iedere schakel wil goed verdienen…dat betaal jij dus! Hoe het staat met de kwaliteit?? Die is top, Luiz David heeft zelfs bij een groot aantal van zijn modellen gebruik gemaakt van glas van Carl Zeiss. Beter krijg je bijna niet en al helemaal niet voor die prijs.

Nieuwsgierig geworden klik hier voor de site van Luiz David

DSC07194
Zonnebril Luiz David by B4men.nl. Betaalbare zonnebrillen met een designer uitstraling.
DSC07208
Zonnebril Luiz David by B4men.nl. Betaalbare zonnebrillen met een designer uitstraling.
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer