MuziekMuziek

G-Shock GBA 800 Bluetooth horloge. Review en Win-actie B4men

Het is alweer een tijdje geleden dat ik over horloges heb geschreven. Veel mannen vinden dit toch een heel gebruikelijk sieraad. Daarnaast is het horloge steeds meer een gebruiksvoorwerp geworden met alle mogelijkheden en een smartwatch verbinding. Vandaag review ik de G-Shock GBA 800 Bluetooth horloge. Dit horloge past bij een actieve levensstijl en dan voel ik mij wel aangesproken. Ik ga hem uitgebreid testen en ik mag er ook één verloten.

G-Shock GBA 800 Bluetooth horloge review B4men

Ik heb al vaker mooie horloges van G-Shock op de blog gereviewd en daar kan deze zeker nog bij. Het mooie van dit horloge is dat het een connectie met je mobiel heeft. Dit maakt het horloge een stuk uitgebreider te gebruiken. De witte plastic behuizing vind ik eerlijk gezegd niet de mooiste behuizing van G-Shock maar het is zeker geen lelijk of onprettig horloge. De G-Shock GBA 800 maakt contact met je telefoon via bluetooth. Via een app maakt hij heel makkelijk een connectie. Heel veel simpeler gaat het niet worden. Na het invullen van wat gegevens kan het horloge je veel inzicht geven over je sportieve leven. Naast een stappenteller houd hij ook je verbranden calorieën bij en kan je zelfs via de app hele trainingsthema’s invullen. Jammer is het missen van een GPS verbinding wat het een nog beter sporthorloge had gemaakt. Maar daarover klagen is ook niet helemaal eerlijk met een prijs van € 119,-

Hoe bevalt de G-Shock GBA 800

In de praktijk is het horloge erg prettig. Hij is best opvallend en aanwezig maar hij voelt niet te groot. Ik heb niet hele grote polsen en soms kunnen die grote klokkies wat te groot zijn voor mijn armen. Ik was bang dat hij door het plastic snel zou gaan zweten maar zelfs met deze warme dagen valt het erg mee. Heel eerlijk gebruik ik de G-Shock niet voor het sporten. Ik houd mijn trainingen en run’s bij via Strava en de G-Shock heeft hier geen verbinding mee. Daarbij mist hij de gps verbinding wat het lastig maakt om dan ook je route bij te houden. Ik gebruik dit horloge dus voor overdag om mijn activiteit bij te houden buiten het sporten om. Bang voor water hoef je gelukkig niet te zijn, je kan zelfs duiken met de G-Shock GBA 800.

Hoe draag ik de G-Shock GBA 800

Dit is een prettig horloge voor mannen die sportief door het leven gaan en dit ook graag bijhouden. Dit horloge past dus bij een dito outfit. De outfit is sportief maar het is voor mij geen sportoutfit omdat ik er niet mee sport. Het horloge past door zijn kleur makkelijk bij iedere casual outfit. Zo draag ik de G-Shock GBA 800:

Win-Actie B4men en G-Shock! Win een G-Shock GBA 800

Dit is echt super cool! Ik mag onder mijn lezers één keer de G-Shock GBA 800 verloten. Deze zomer ben jij niet alleen stijlvol maar ook goed met je gezondheid bezig. Deze G-Shock gaat daar zeker voor zorgen. Wat moet je hiervoor doen?? Ik wil graag het volgende van je:

  • Like B4men op Facebook
  • Like en deel (openbaar) het bericht over de G-Shock GBA 800
  • Beantwoord de prijsvraag in de comments onder het bericht op Facebook
  • Prijsvraag: Waar gebruik ik de G-Shock GBA voor?

De winnaar van de G-Shock is geworden: Erik de Winter. Wij nemen contact op.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer