MuziekMuziek

Win-Actie!! Diesel On Smartwatch voor stoere mannen en jij kan hem winnen!!

Tegenwoordig is alles digitaal en zijn we zo wat vergroeid met onze mobiele telefoon. Tijd om deze band een klein beetje los te maken zonder de controle kwijt te raken. De Diesel ON Smartwatch geeft jou niet alleen een stoere uitstraling, maar ook alle info die je graag wilt hebben. Ik geef deze controle graag aan jou! Jij kan namelijk deze Diesel ON Smartwatch winnen (beschikbaar gesteld door Horloge.nl)!

Diesel ON Smartwatch

Diesel ON Smartwatch

Super stoer, dat is eigenlijk het eerste wat mij direct opvalt. Alles is stoer! De verpakking waar het horloge in zit is al echt een tof item op zichzelf. Vervolgens heb je het horloge zelf, een stoere band gemaakt van Genuine Leather. Het leer is van een dikke en mooie kwaliteit. Stoere stiksels en popnagels maken het helemaal af. Ik vind de afwerking en zorg die besteed is aan het uiterlijk echt heel tof! Het horloge is niet alleen super stoer maar ook zeer multifunctioneel. De Diesel ON Smartwatch is te koppelen met Android OS 4.3 of IOS 9 en hoger. Hij kan je stappen tellen en houd je calorieverbranding bij. Verder kan je via je horloge je telefoongesprekken voeren, aannemen en ophangen. Super handig is dat je alle berichtjes of appjes ziet binnenkomen en je kan via het touchscreen een kort berichtje terugsturen. De band is verwisselbaar maar door de combinatie van bruin en zwart past hij juist bij iedere outfit. Hij is spatwaterdicht dus ook een regenbuitje kan hij prima hebben.

Mooie details op de Diesel Smartwatch
Stoere uitstraling Diesel Smartwatch

Diesel On Smartwatch specificaties

Diesel ON Smartwatch is te koop via horloge.nl

Diesel ON Smartwatch

Diesel ON Smartwatch Win-Actie voor B4men lezers

Yes! Ik mag jullie weer belonen voor het volgen van B4men.nl met een hele toffe win-actie. Ik mag onder mijn lezers deze Diesel ON Smartwatch verloten! Hier moet je uiteraard wel wat voor doen.

  • Like B4men op Facebook hier
  • Deel het bericht over deze win-actie openbaar op je tijdlijn (dit wordt gecontroleerd)
  • Beantwoord de volgende vraag: Van welk materiaal is de band gemaakt van de Diesel On Smartwatch? (in de comments op Facebook)
  • Tag een vriend(in) die ook gek is van mooie horloges (in de comments op Facebook)

De actie loopt tot maandag 4 december, de winnaar zal in dit artikel bekend gemaakt worden. Wij nemen dan verder contact op met de winnaar.

De winnaar is bekend.

Check de video door op de link hieronder te klikken en wie weet ben jij die winnaar:

Winnaar Diesel SmartWatch Video

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer