MuziekMuziek

Liefde voor Colmar Originals groeit.

21613-1378981618

Colmar Originals heeft mij deze zomer verrast met een heel stoere jas. Super mooie ding, maar echt een zomerjack (wil je zien wat hier over schreef klik hier).

DSC05933

 

Nu is het inmiddels echt aan het nazomeren en begint de herfst langzaam om de hoek te kijken. Tijd voor een dikkere jas. Een dikkere jas is voor mij echt belangrijk, ik zit iedere morgen op de scooter naar mijn werk en kan dus wel wat bescherming gebruiken. Na aanleiding van de eerste samenwerking met Colmar ben ik eens bij hen op de site gaan kijken of ik hier wat moois kon vinden. Nou dat gaat wel lukken hoor…Colmar heeft ook voor het najaar en winter erg mooie jassen en ook heel stoere andere kleding.

colmar3

colmar1

colmar

Colmar Originals-Italia Independent_Blazer gessato

Colmar Originals blijft Colmar Originals

Wat ik echt te gek vind is het stukje authenticiteit wat ze altijd in de kleding doorvoeren. Vraagt de mode om een ruitje, dan krijg je bij Colmar een ruitje, maar wat ze dan doen is geniaal!! Je krijgt wel het ruitje maar op de manier van Colmar Orignals. Ik mag dat wel!! Voor mij is Colmar dus ook echt een merk geworden wat ik zal blijven volgen en dragen. Hierbij laat ik jullie graag wat leuke en opvallende stukken uit de collectie zien.

Mijn Colmar jas

Natuurlijk heb ik ook een heel stoer jack voor het najaar. Winter gaat denk ik niet lukken, daarvoor is hij net iets te dun. Zoals altijd ben ik helemaal weg van het materiaal…..zo licht en toch lekker warm!! Ik blijf mij daarover verbazen. Naast super lekker is hij ook nog eens erg stoer en opvallend. De stof lijkt echt van jeans gemaakt…super cool. Hierbij weer een paar mooie foto’s:

DSC07185
Mijn Jas van Colmar Originals.
DSC07160
Mijn Jas van Colmar Originals.
DSC07208
Mijn Jas van Colmar Originals.

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer