MuziekMuziek

Sierraden voor heren van Sem Lewis Londen

Jan Willem met sieraden van Sam Lewis Londen

Het is alweer even geleden dat ik over sieraden voor heren heb geschreven. Ik draag zelf nog steeds met grote regelmaat armbanden en ook een horloge ontbreekt niet bij mijn outfit. Ringen kan ik niet goed dragen vanwege mijn werk als barbier en een ketting ben ik niet zo van. Er is ook echt helemaal niemand meer die ervan opkijkt als een man sieraden draagt. Sterker nog, ik vind het juist heel tof en stijlvol wanneer een man meerdere armbanden bij elkaar durft te dragen. Voor deze keer geef ik de aandacht aan Sem Lewis Londen een tof merk voor heren sieraden.

De heren sieraden van Sam Lewis London geleverd door Brandfield

Sem Lewis sieraden voor heren

Het merk Sem Lewis Londen staat voor eenvoud en mannelijkheid. Ze hebben mooie heren horloges en heren armbanden die heel stijlvol zijn. Het merk staat voor Sem een jonge man die van de wereld en zijn stad (Londen) houdt. Hij is gek van het rauwe randje van de stad maar vind ook de architectuur en de schoonheid van de stad heel belangrijk. Dit vind je ook duidelijk terug in de sieraden van Sem Lewis. Ik persoonlijk vind ze erg mooi maar mis soms de nog net even iets grovere sieraden. Dit zou niet verkeerd zijn, als deze ook nog in de lijn zouden komen.

Sam Lewis London armbanden voor mannen

Mijn sieraden van Sem Lewis London.

Ik heb een aantal verschillende armbanden en een horloge van Sem Lewis Londen gekregen om aan jullie te laten zien. De sieraden zijn stijlvol verpakt. Ik heb gekozen voor een lichte kleur voor de horloge band, ik vind dit persoonlijk beter passen bij de zomer. De armbanden heb ik dan weer wel donker gekozen voor het contrast. Ik vind de combinatie van herenarmbanden met een horloge heel tof. Dit maakt het stoer en stijlvol tegelijkertijd. De sieraden van Sem Lewis London zijn te verkrijgen in verschillende maten. Dus voor mannen met een dikke pols of zoals als mij met een dunne pols, er is ook voor jou een passend sierraad.

Zo draag ik mijn sieraden

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer