MuziekMuziek

De lekkerste BBQ gerechten op B4men

YESSSSSSS!!!!!! Het is eindelijk het weer geworden wat ik super lekker vind. Ik heb het al vaker geschreven, maar hoe heter hoe beter! De kwakkel zomer die we gehad hebben, is echt niet aan mij besteed. Van mij mag het het hele jaar 30 graden zijn en blijven. Ik weet het, ik ben in het verkeerde land geboren. Als ik  later groot ben, dan hoop ik ook dat ik genoeg verdiend heb om lekker te kunnen emigreren naar een warm land 🙂 Nu weten de vaste lezers van B4men ook, dat wij ontzettend veel bbq’n en daarom heb ik voor jullie de lekkerste bbq gerechten op een rijtje gezet. Kan jij lekker inspiratie opdoen voor de komende dagen 🙂

De lekkerste BBQ gerechten op B4men

Pasta met spicy garnalen:

We starten met een gezond gerecht van de bbq. Niet iedereen heeft meer vakantie en een hoop mensen willen weer een klein beetje opletten wat ze eten. Na mijn vakantie wil ik ook weer een klein beetje op gaan letten en deze pasta past daar perfect bij.

Healthy pasta met spicy garnalen van de BBQ

Flatbread met bierkip:

Misschien iets minder gezond, maar zeker niet heel ongezond is deze fleatbread met spicy bierkip. Het vraagt enige voorbereiding maar dat is zeker de moeite waard. Je kan dit gerecht iets gezonder maken door meer groente’s toe te voegen.

Flatbread met bierkip en spicy biermayonaise, te lekker!

Broodje pulled pork: 

Dit is absoluut geen gezond gerecht en als je op je lijn wilt letten, dan moet je hem helaas overslaan. Nu kan je denk ik ook heus wel een keertje zondigen en als je zondigt, doe het dan meteen maar goed. Dit broodje pulled pork is hier thuis een favoriet.

Broodje Pulled Pork, B4men Style!

Goed stuk vlees:

Een goed stuk vlees mag natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken en om bovenstaand broodje te maken moet je wel eerst pulled pork maken. Pulled pork is ontzettend makkelijk te maken, het enige wat je nodig hebt is tijd!!! Als je eenmaal zo’n groot stuk vlees bereid heb, dan kun je hier dagen van eten. Inmiddels hebben Marie Louise en ik al een hoop recepten gemaakt met pulled pork. Nog niet alles heeft op de blog gestaan, dus jullie hebben nog lekkere recepten tegoed.

BBQ Recept van B4men: classic Pulled Pork, perfect gemaakt.

Burger time:

Een goede burger mag zeker niet ontbreken, wat is B4men zonder burger. Op de blog staan een hoop burger recepten en voor iedereen is er wat wils. Deze burger hebben wij inmiddels vaak klaargemaakt en ik kan wel zeggen dat dit één van onze favoriete burger is.

Spicy Cheese Burger van de BBQ

Ik hoop jullie een beetje op weg geholpen te hebben!!!

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer