MuziekMuziek

Future en zomer proof met het Research Colmar Originals zomerjack.

Dat Colmar Originals mooie producten maakt heb ik op de blog al vaker laten zien (De andere artikels zal ik onder bijvoegen). Colmar Originals en ik gaan dus alweer een tijd terug en ik heb het al in mijn laatste artikel geschreven dat zij erg vooruitstrevend zijn. Het nieuwste zomerjack wat in binnen heb gekregen bewijst dit maar weer eens. Het is een combinatie van de bekende dons gevulde stof en een stretch maas stof. Dit geeft een bijzonder en futuristisch model wat er niet alleen mooi uitziet maar zeker voor de zomer ook erg fijn draagt.

P6211454 P6211447

Mijn Research Colmar Originals Jack

P6211411 P6211407 P6211403 P6211401 colmar jack 1

Liefde voor Colmar Originals groeit.

Colmar Originals, Fashion die mij aanspreekt.

Colmar Originals blijft mij verbazen.

 

Colar Jack

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer