MuziekMuziek

Colmar Originals blijft mij verbazen.

colmar logo

Ik heb al vaker mooie producten van Colmar mogen ontvangen ter review. Iedere keer weten zij mij te verbazen met echt heel bijzondere en gave jassen. Colmar is in mijn ogen een heel sportief merk, de keuze voor materiaal en de juiste pasvorm geven het merk ‘sporty’ karakter. Echter is Colmar niet alleen maar sportief, het is meer een echt Italiaans merk en die willen naast sportiviteit ook wel een beetje fashionable uitzien. Daarom durven zij bij Colmar Originals het net even anders te doen dan je verwacht. Bijzondere kleuren of prints, maar ook bijzonder gesneden modellen jassen kun je zeker bij Colmar verwachten. Ik werd laats verrast met de vraag of ik iets wilde uitzoeken en daar hoef ik natuurlijk niet over na te denken. Ik heb gekozen voor een bijzondere Blazer.

Fotograaf Hoofddorp_07
Colmar Originals by B4men.nl Foto: Barlise

 

Mijn Colmar Originals Blazer

Deze keer heb ik niet gekozen voor een jas. Ik wilde jullie graag ook de fashion kant van Colmar laten zien en heb daarom gekozen voor een te gekke blazer. Een blazer van Colmar?? Ja zoals gezegd maakt Colmar Originals sportieve kleding met soms een twist. Zo ook de blazers. De stof keuze is het vertrouwde nylon met dons vulling, maar dan gesneden als een blazer. Dat maakt deze blazer super stoer en netjes met een knipoog. Puur fashion en van zeer mooie kwaliteit, ik ben echt heel blij met deze unieke blazer.

Fotograaf Hoofddorp_01
Colmar Originals by B4men.nl Foto: Barlise

Dit schreef ik eerder voor Colmar Originals:

Colmar-originals-fashion-die-mij-aanspreekt

Liefde-voor-colmar-originals-groeit

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer