MuziekMuziek

Zomerkleding voor mannen van Colmar Originals

Zomerkleding voor mannen Colmar Originals by B4men

Zomerkleding voor mannen van Colmar Originals. De zomer is inmiddels in alweer een tijdje in het land maar echt heel erg verwend zijn we helaas nog niet. De mooie zomer die we allemaal zo nodig en gehoopt hadden, is nog niet echt van de grond gekomen. Dit maakt het voor een hoop mannen erg lastig om iedere dag te bepalen wat we nu weer moeten aantrekken. Blijft het warm of wordt het net te koud voor alleen een t-shirt? Daarnaast komt het ook nog eens met bakken de hemel uit kletteren, wat de keus voor zomerkleding niet gemakkelijker maakt. Daarom laat ik jullie nu een hele toffe set zien die je hele zomer kan dragen. Zelfs bij slechter weer kan je met de zomerkleding voor mannen van Colmar Originals voor de dag komen.

Zomerkleding voor mannen van Colmar Originals B4men

Zomerkleding voor mannen 2021

Trends zijn deze zomer erg lastig te zien. Toch zijn ze er zeker wel. Echter zijn de trends dit jaar wat subtieler dan andere jaren. Dit heeft misschien wel te maken met het feit dan door de corona de tijd een beetje lijkt stil te staan. Het is voor veel modemerken dan ook erg lastig om nu met heel uitgesproken kleding te komen. De trends deze zomer voor mannen zijn vooral gericht op comfort. Waar de afgelopen twee jaar bij vrouwen de kleding groter en wijder werd, is dat nu ook bij de mannen aan de gang. De broeken / jeans worden wijder en de pijpen korter. De truien / shirts worden ook meer en meer oversized. Normaal zie je qua kleur ook weleens trends maar deze zomer is werkelijk iedere kleur of print toegestaan. Sterker nog, een toffe print is juist helemaal de bom! Het is een mix van het comfort van de jaren 80′ en de kleuren uit de jaren 90′. Duik eens in de foto’s van je jeugd en laat je inspireren.

Mijn Colmar Originals zomerkleding 2021

Voor de zomer van 2021 heb ik een set van een jas een shirt van Colmar gekregen om aan jullie te showen. Zeker een jas die niet te warm is en wel een beetje water aan kan, is erg fijn in deze wisselvallige zomer.

TIE-DYE EFFECT DOWN JACKET:

De jas is gemaakt van een ultra licht materiaal. Het maakt de jas van Colmar bijna niet voelbaar als je hem draagt. Daarnaast is het Tie-Dye effect een toffe en opvallende print die de jas een unieke uitstraling geeft. Met de jas val je op en zullen mensen toch nog een keertje extra naar je kijken. In combinatie met een toffe jeans en shirt is het echt een hele toffe jas.

COLMAR T-SHIRT MET LOGO:

Het Colmar Originals t-shirt is door het grote ronde logo ook echt een eyecatcher zonder heel schreeuwend te zijn. Het shirt is op een hele fijne manier gesneden en ook het materiaal waarvan het shirt is gemaakt, is heel erg prettig. Het shirt is op veel manieren te dragen en past daarom goed bij iedere stijl of man.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer