MuziekMuziek

Sneak Peak: Primark Collectie Najaar 2016

Ik weet het, we zitten nog midden in de zomer. Eindelijk want het heeft best lang geduurd toch? Mijn wintertruien liggen nog steeds in de kast. Met de blog zijn we echter alweer druk bezig met de fashion collecties najaar/winter 2016/2017 en voorjaar 2017. Pas geleden werd ik uitgenodigd om een kijkje te komen nemen naar de nieuwe najaarscollectie van de Primark. Zoals jullie al eerder gezien hebben op de blog, koop ik vaker mijn kleding bij de Primark. Ik heb daarop naast positieve reacties ook altijd een hele hoop negatieve reacties gekregen, omdat ik met het kopen van kleding bij de Primark zou bijdragen aan kindermishandeling. Ik heb hier pas geleden het volgende over geschreven: “Ik zal vast weer een hoop kritiek krijgen omdat we kinderarbeid op deze manier promoten….??!! Maar is dat ook echt zo? Ik moet je eerlijk zeggen, dat ik het niet weet en dat de wereld van Fashion in het algemeen erg gesloten is over waar en hoe de kleding wordt geproduceerd. Het ene merk is vaak niet heel veel beter dan het andere merk. Als iets goedkoop is of juist duur zegt het vaak meer over de marge dan over de manier waarop er is geproduceerd. Laat ik voorop stellen dat ik mij graag uitspreek tegen welke vorm van uitbuiting en verspilling ook. Als je echt iets wilt doen, is het beter om te letten op je koopgedrag. Koop bewust en niet te veel. Primark heeft heel duidelijk op de site staan dat zij niet werken met kinderen of slechte arbeidsomstandigheden. Tja, wie zijn wij dan om zonder kennis van zaken dit tegen te spreken.”

Winkelen bij de Primark

Is de Primark een fijne winkel om te winkelen?? Nee, meestal niet. Als je naar de Primark wilt, ga dan absoluut niet op een koopzondag of een zaterdag want er is dan niet doorheen te komen. Als je ergens agressief wordt, dan is het daar wel. Wat een ongelofelijk mierenhoop is het dan, niet normaal meer. Als ik naar de Primark ga, dan ga ik op een doordeweekse ochtend meteen om 09.00. Ik loop dan snel naar de herenafdeling, gooi ik in de tas wat ik leuk vind en ga ik thuis op mijn gemak passen. Niets vind ik vervelender dan passen in een pashokje. Ik ga rustig thuis op mijn gemak passen met normaal daglicht en een grote spiegel zodat ik goed kan zien hoe het staat. Mocht ik iets terug moeten brengen omdat ik het toch niet leuk vind of ik het niet pas, dan doe ik dit ook weer op een doordeweekse ochtend meteen om 09.00. Nu kan je zeggen, dat is toch dubbel werk? Ja dat is het ook, maar het zorgt ervoor dat ik geen knallende koppijn krijg van schreeuwende kinderen en ouders die boos worden op hun kinderen of van mensen die ik zelf een knal wil verkopen omdat ze zo asociaal bezig zijn in een winkel. Je merkt de frustratie zit hoog 🙂 Neemt niet weg dat ik vind dat ze leuke kleding verkopen en met een beetje gezond verstand kan je er prima slagen op een rustige doordeweekse dag!

Collectie Primark Najaar 2016

 

Schermafdruk 2016-07-22 21.54.12 Schermafdruk 2016-07-22 21.54.29 Schermafdruk 2016-07-22 21.54.46 Schermafdruk 2016-07-22 21.55.02 Schermafdruk 2016-07-22 21.55.18 Schermafdruk 2016-07-22 21.55.37

Er zitten echt hele toffe kledingitems tussen. Ik ga in ieder geval kijken voor de zwarte jas op de onderste foto, het groene bomberjack op de 5e foto, de trui op de 4e foto, overhemd op de 5e foto en de zwarte broek op de 6e foto.

Heb jij al kledingitems gezien die je zou willen dragen?

 

Dit is geen gesponsord artikel!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer