MuziekMuziek

A Fish Named Fred: fashion met een knipoog

Jan Willem staat met hond in outfit van A Fish Named Fred

A Fish Named Fred, dat is de naam van een heel tof kledingmerk voor mannen. Vorig jaar maakte ik kennis met het merk en was enorm verrast door dit merk. Dit merk maakt bijzondere kleding, die door zowel de (iets) oudere man als de jongere man gedragen kan worden. De garantie die je krijgt met het dragen van dit merk is dat je opvalt en dat je veel complimenten zal krijgen. Dus ben jij klaar om kleding aan te trekken die ervoor zorgt dat jij opvalt, dan ben je klaar voor dit merk. Speciaal voor mijn lezers heb ik een toffe code waarmee je bij een bestelling een paar toffe sokken gratis krijgt.

A Fish Named Fred fashion voor mannen

Op maandag 20 april zal ik in mijn nieuwe live praatprogramma voor mannen “Live vanuit de Barbershop” de oprichter van A Fish Named Fred ontvangen. Rob Schalker geeft ons daarin meer achtergrondinformatie over het merk. Daarnaast geeft hij kledingtips voor mannen. In dit artikel wil ik dus niet al te veel vertellen over de achtergond van het merk. Dit kan je zien in het interview vanavond. Uiteraard geef ik wel heel graag mijn mening over de kleding. Wat als eerste opvalt bij de kleding zijn de vrolijke en opvallende kleuren en designs. Er wordt voor ieder seizoen een thema gekozen, waarin ze de designs en kleuren maken. Op deze manier krijg je ieder seizoen een unieke collectie.

A Fish Named Fred en ik

Ikzelf houd erg van een beetje opvallende kleding. Natuurlijk vind ik het wel belangrijk dat de kleding stijlvol is. Dat dit zo is bleek uit de super toffe reacties die ik kreeg op het dragen van de kleding. Niet alleen in de Barbershop maar ook op straat. Ik mocht vorig jaar op reis voor Mazda en bij het instappen van het vliegtuig kreeg ik zelfs van een stewardess een compliment over de kleding. Geloof mij….. dat voelt best goed hoor! Ik draag de overhemden dus erg graag. Naast de overhemden draag ik ook de gilets en de blazers graag. Voor de zomercollectie hebben ze tevens ook toffe polo’s en shirts.

Zomercollectie 2020 voor mannen

Het thema voor de zomercollectie sluit aan bij de trend voor deze zomer op heel veel gebieden. Mexico is het land waar het deze zomer om draait! In drankjes, in gerechten en dus bij A Fish Named Fred ook in de kleding. Veel bloemen en kleuren maar ook gekke patroontjes van sombrero’s, cactussen en skulls. Super zomers en heel erg tof om mee naar het strand te gaan maar ook een dag naar kantoor kan juist super goed!

Bestel je kleding via deze link: afishnamedfred.com dan krijg je een paar toffe sokken bij je bestelling geleverd.

Zo ziet de zomercollectie 2020 eruit

Zo draag ik de kleding van A Fish Named Fred

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer