MuziekMuziek

Domme berichten over de baard en de baarddrager

Er is al een hoop geschreven over de baard. Veel gelukkig positief maar ook veel negatief. “De baard is uit” is zo’n onderwerp. Zoals ik al vaker heb geschreven, ik vind dat je moet dragen wat jij mooi vindt. De “echte” baarddrager zal zeker zijn baard niet gaan afscheren omdat deze “uit” is. Toch vind ik het leuk om als baarddrager (wat zal blijven) en als lifestyle blogger te schrijven over trends. En of je het nu wilt of niet, bij bepaalde groepen valt hij nu eenmaal onder een trend. Vandaag heb ik voor jullie een verzameling van domme “weetjes” die ik de afgelopen jaren ben tegen gekomen over de baard en de baarddrager. Het zijn eigenlijk niet eens weetjes, want er klopt helemaal geen zak van, vind ik! Toch wil ik het jullie niet onthouden omdat ik er zelf heel vaak om heb kunnen lachen. Ik ben ook benieuwd of jullie nog domme “weetjes” zijn tegengekomen of gehoord hebt, laat deze dan achter op mijn Facebook pagina of onder bij de comments.

img_1486

Domme berichten over de baard en de baarddrager

  • De baarddrager heeft 27% meer kans op vreemd te gaan. ( duhhhhhh wij als baarddrager zijn natuurlijk ook veel aantrekkelijker)
  • De baarddrager is vies! Vorig jaar was dit zelfs trending topic, vanwege de poep bacterie die in onze baard zou zitten. Wat een onzin, alsof wij onze handen niet zouden wassen als we naar de plee zijn geweest.
  • De baarddrager is agressiever. Ik ben heel benieuwd hoe ze aan deze informatie komen. Wij zijn toch juist harige knuffelberen?
  • De baarddrager is lui. Ik kan alleen voor mezelf spreken maar ik ben alles behalve lui. Ik werk mijzelf een slag in de rondte, met veel plezier hoor, en ik zou er een moord voor doen om een avondje te kunnen bankhangen. Zie het artikel over mijn relatieprobleem. Ik bedoel dit natuurlijk niet letterlijk anders val ik onder punt nummer 3 en dat wil ik natuurlijk niet!
  • De baarddrager is onverzorgder. Ik durf bijna wel hardop te zeggen dat dit juist het tegenovergestelde is. Menig baarddrager is trots op zijn baard en wil juist dat deze er te allen tijde goed en verzorgd eruit ziet. De baarddrager besteed daarom juist veel tijd en aandacht aan zijn baard en dat gaat weer hand in hand met de rest van zijn uiterlijk. Waarschijnlijk heeft een onverzorgde vrouw dit verzonnen om haar eigen gedrag goed te praten.
  • Alle baarddrager zijn hipsters. Ik heb al eerder aangeven dat ik het woord hipster echt haat maar goed, niet iedere baarddrager is een hipster.
creme-bw
Ik heb geen last van jeuk want ik verzorg zowel mijn huid als baardharen. Weg dus met de vooroordelen dat de baard vies is. Wat een onzin!

Onderstaande artikelen over de baard vind je misschien ook interessant

Baard trends 2018 en de baarddrager

baard sneller laten groeien, kan dat?

Hoe verzorg je een grote baard

Grijze Baard: Niets om je voor te schamen!

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer