MuziekMuziek

Een korte volle baard trend herfst winter 2021 / 2022

Een korte volle baard trend herfst winter 2021 / 2022. Welke baard wil jij deze herfst en winter gaan dragen? Als barbier zie ik natuurlijk iedere man graag een mooie baard dragen. Helaas is een mooie en dikke baard niet voor iedereen geschikt. Soms zit de haargroei niet mee of vind je het gewoon niet mooi. Hoewel baarddragers niet graag horen dat ze trendy zijn of meedoen met een trend, zijn er onder baarddragers zeker trends te zien. Daarom dit artikel op de blog om te laten zien welke baardstijlen we de komende herfst en winter gaan dragen. Althans welke baardstijlen trendy zijn en welke baardtrend ik verwacht te gaan zien.

De hele korte baard wordt weer wat langer

De afgelopen jaren is de baard heel wat langer, korter, dunner en dikker geworden. We begonnen met de meest dikke en grote baard en deze werden sinds vorig jaar radicaal korter. Dit leek het afgelopen jaar door te zetten. Veel mannen met baard die de afgelopen jaren een hele lange baard hebben gedragen, kozen voor een bijna stoppel baard. Deze trend lijkt nu weer doorbroken te worden en het lijkt erop dat de baard weer wat langer mag worden. De volle maar wel korte baard lijkt de trend voor de herfst en winter 2021 / 2022 te worden. Dit vind ik persoonlijk helemaal niet erg want met deze baardstyle kan je namelijk heel veel kanten op. Deze baard kent namelijk veel verschillende vormen. De baard kan rond, vierkant of puntig gezet worden. Dit kan je heel goed op je gezichtsvorm aanpassen. Jouw barbier kan je hier heel goed meehelpen.

Voor meer baardproducten kijk vooral eens rond in onze B4men Webshop klik hier.

Hoe onderhoud je een korte volle baard

Een korte volle baard heeft iets minder onderhoud nodig dan een hele lange baard. Echter heeft iedere baard kort of lang een vorm van verzorging nodig. Dus een baard zonder verzorging is een utopie. Voor een zachte baard is het belangrijk om een paar stappen te ondernemen. Was je baard met een goede baardshampoo of een conditioner. Breng een lekkere baardolie aan op de baard. Borstel of kam je baard altijd even door, zo haal je de losse haren en huidschilfers uit je baard. Ook is een trimmer waarmee je je baard netjes en scherp kan houden geen overbodige luxe. Veel baarddragers vragen mij als barbier van de B4men Barbershop hoe vaak ze naar een barbier moeten. Dit is een niet te beantwoorden vraag. Het hangt namelijk af van heel veel verschillende factoren. Hoe snel groeit je baard, hoeveel wil je er zelf aan doen en hoe ijdel ben jij. Deze factoren kunnen je bezoek van om de twee weken naar 5 à 6 weken verlengen. Wanneer je er echt helemaal niets om geeft, dan kan je het nog veel langer verlengen.

Inspiratie een volle korte baard

Dit de korte baard in verschillende vormen. Zo krijg je een mooi beeld van de verschillende mogelijkheden die je met je baard hebt. Wanneer je een baard zou willen dragen overleg dan met je barbier en laat hem of haar je foto’s zien. Een foto zegt soms meer dan duizend woorden en het maakt heel snel duidelijk wat het beeld is wat jij voor ogen hebt.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer