MuziekMuziek

Grijze Baard: Niets om je voor te schamen!

Een grijze baard: stoer en mannelijk

Heel veel mannen raken in paniek zodra de eerste grijzen haren doorkomen. O neeeee ik word oud!!!! is de eerste gedachte. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Wanneer iemand grijs wordt is erfelijk bepaald. Bij de één is dat al rond hun 20e levensjaar, bij andere pas als ze ver in de 80 zijn en natuurlijk alles wat hier tussen zit. Wil je weten hoe het zit met grijs haar klik dan hier. Wat ook vaak gebeurt is dat het hoofdhaar een heel andere kleur heeft als de baard. Zo kan het dus gebeuren dat je bruin hoofdhaar hebt, maar een grijze baard of grijs hoofdhaar en een bruine baard. Wat ook veel voorkomt, maar dat laat ik jullie in een ander artikel zien is dat je een rode baard krijgt terwijl je een heel andere haarkleur hebt. Als je een grijze baard echt niet mooi vind, dan kan je het natuurlijk gaan verven, maar ik wil jullie laten zien dat het juist heel erg gaaf kan staan. No matter your age!

Check deze grijze baarden!

grijze-baard-10
Bron: B4men Barbershop (die baard is natuurlijk niet zo gebleven 🙂 )

Zoals je kunt zien is geen 1 grijze baard hetzelfde. Ben jij trots op jouw grijze baard, post een foto van jouw baard onderaan het artikel op de B4men Facebookpagina!

B4men.nl is ook actief op social media!

B4men volgen op Facebook Like ons hier

B4men volgen op Instagram volg mij hier

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer