MuziekMuziek

Baard trends 2018 en de baarddrager

Baard trends 2018 en de baarddrager. Het zal niet veel mensen verbazen dat de baard de afgelopen jaren echt een trend is geweest. De mannen die toen al baarden droegen konden er gek van worden. Zij zaten ineens ongevraagd midden in een trend. Iets waar mannen met een baard over het algemeen helemaal niets mee hebben… met trends….vinden zijzelf. Toen daar het woordje hipster bij kwam, was helemaal het hek van de dam. Ik heb meermalen zelf geschreven over baardtrends en dit werd mij soms echt niet in dank afgenomen. Nee, voor deze groep mannen is het dragen van een baard helemaal geen trend maar een way of life. Voor hen is het dus ook weer rustig op adem komen nu de hype van de baard eraf is. 

De baarddrager in 2018

Toen de baard mainstream werd konden de mannen met een baard maar één ding doen. De baard laten groeien! Die hipsters wilde wel een baard maar waren niet gewend aan die beharing en al helemaal niet aan een grote volle baard. Dat was de oplossing wanneer je echt een fanatieke baarddrager was en je je wilde onderscheiden. Laat die baard maar langer groeien. Nu is dat onderscheid minder nodig en die wilde baard kon wel een barbier gebruiken na dat laten groeien. Ik zie dus nu die baarddragers in 2018 met mooie volle baarden en de baard wordt weer een stuk strakker gedragen. De baard 2018 is dus niet hipster en ook geen trend maar gewoon een way of life! Toch is er wel degelijk ook een trend gaande waarbij de baard een heel stuk korter gedragen gaat worden. Ik heb begin januari daar het artikel “De baard gaat veranderen in 2018 /Dit zijn de nieuwe baardtrend 2018/2019. Tevens maak ik in dit artikel mijn eigen baard 2018 proof. We zijn nu een aantal weken verder en binnenkort komt er op B4men een artikel of ik mijn baard zo kort laat of dat ik hem toch weer laat groeien.

De baard in 2018

baard trends 2018
Mijn baard hoe ik hem begin januari 2018 getrimd heb. Ik heb hem daarna een heel stuk korter gedragen. Hoe ik hem nu draag….dat houd ik nog even geheim.
baard trends 2018
Gaan we voor links of voor rechts?
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer