MuziekMuziek

Dit is B4men! De blog achter de schermen week 30/31

Einde vakantie! Ja, het is het einde van mijn 3,5 weken vrij van werken, althans van werken in de Barbershop. Ik heb geen vakantie gehad, want ik heb uiteindelijk harder gewerkt dan tijdens mijn werk. Ik wil niet heel zielig gaan doen hoor, maar het was geen leuke vakantie waarin ik lekker heb kunnen genieten. Dit hebben jullie allemaal wel een klein beetje mee gekregen via het artikel wat ik daarover heb geschreven (bloggen is niet altijd leuk). Nu is het weer tijd voor ritme en regelmaat. Dit zorgt ervoor dat er wel wat minder foto’s zijn dan dat jullie van mij gewend zijn. Het was en is een gekkenhuis op mijn werk vanwege de vakantietijd en dus heb ik vooral hard gewerkt in plaats van foto’s gemaakt. Excuus, maar ik heb er nog wel wat leuks van kunnen maken hoor 😉

De week van B4men.nl

image
Yes!!! hij is binnen, mijn Black Bastard. Hier ga ik heel veel plezier meebeleven.
image
Dankzij Mc Brikett kan ik met de Black Bastard aan de slag. Hahaha, tot het weer roet in het eten gooide. Moesten we toch nog even wachten.
image
We zijn weer begonnen in de barbershop.
image
Zo gaaf op je eerste werkdag een zware baard in model brengen….een goed begin is het halve werk.
image
Hahaha de vakantie is over, dus we gaan weer aan de crackers
image
In huize Huffmeijer is het altijd vroeg op! Hier ben ik net klaar met de blog, nu aan het ontbijt.
image
Gezellig met de Rang Rover sport naar Haarlem ff shoppen!
image
Yes, eindelijk we kunnen de Black Bastard gaan gebruiken!! Hier staat een Pasta schotel op de BBQ…..zooooo lekker!!
image
AAN TAFEL!!
DSC01871
Hahaha deze week het artikel van de Renault Espace op de blog gehad.
image
Ja oefening baard kunst! Marie Louise is druk aan het leren voor het bijzondere project. Heel snel meer duidelijkheid…echt waar!
image
WAUW!!!! B4men heeft op Facebook 10.000 like gehaald!! Like’en kan altijd, we gaan gewoon op naar de 20.000. Klik hier voor de B4men Facebook
image
Super Oldschool Kapsel. Louis zelf foodblogger (klik hier) heeft weer een vakantie kapsels!
image
Zo gaaf! Tot volgende week!

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer