Lustgevoelens, herken de signalen van je vrouw/vriendin

Soms krijg ik persberichten binnen dat ik denk “wat moet ik ermee”??? Ik maak een blog voor mannen, dus het zal mij echt een worst wezen wanneer de zoveelste oogschaduw of mascara uitkomt van een bepaald merk. Nu kreeg ik gisteren een persbericht binnen waar ik ontzettend om heb moeten lachen en waar ik wel wat mee wilde doen. Nee, niet omdat ik het heel serieus neem, maar wel omdat ik het leuk bedacht vind. Waar ik het over heb?? De Lustwijzer voor mannen. Hahahaha de wat??? Ja, precies Lustwijzer voor mannen. Veel mannen hebben moeite om te bepalen wanneer hun vrouw op haar meest opgewonden toestand is en wanneer ze dus lustgevoelens heeft. Ik heb er niet zoveel moeite mee om te bepalen 😉 maar wij zijn dan ook al ruim 15 jaar samen en na zoveel jaar oefenen en misgrijpen (letterlijk en figuurlijk) ga je echt wel bepaalde signalen herkennen. De lustwijzer is gemaakt voor mannen die geen blauwtje bij hun vriendin/vrouw willen lopen.

Hoe werkt het

Op de lustwijzer vul je de leeftijd van je vriendin/vrouw in en of ze anticonceptie gebruikt, na aanleiding van haar cyclus bepaald deze wijzer wanneer ze het meest opgewonden is en wanneer jij er dus werk van kan maken.

Het is grappig bedacht, want het principe is eigenlijk heel simpel. Als je de cyclus van een vrouw neemt, dan komt  zij na ongeveer 14 dagen na haar eerste menstruatiedag in haar ‘opgewonden dagen’. Dit is namelijk rond haar ovulatie, de tijd dat de eicel vrijkomt en dus bevrucht kan/moet worden. Als een vrouw opgewonden is wil ze zelf ook graag sex en is de kans dus groter dat de vrouw ook daadwerkelijk bevrucht kan worden. Goed hé dat ik dit zo als man kan uitleggen 🙂

lust1

Weetjes

Om jullie ook een klein beetje te helpen heb ik wat weetjes verzameld waar je op kan letten. De meeste vrouwen zijn namelijk niet van zoveel woorden en je zal haar dus niet vaak horen zeggen “kom schat laten we even lekker tekeer gaan boven”

– Ze zoekt meer toenadering dan normaal

– Ze kleedt zich uitdagender dan normaal

– Haar pupillen zijn groter dan normaal, hahaha deze zou ikzelf echt niet herkennen hoor!

– Ze maakt zich meer op dan normaal

– Ze is minder kattig dan normaal (ik geef toe deze is lastig te herkennen)

– Ze wil ineens een avondje met je uit

– Het huis moet ineens van top teen schoongemaakt worden, hahaha aan deze herken ik het altijd 😉

 

Ik ben benieuwd wat jij van de lustwijzer vindt, is het handig of vindt je het de grootst mogelijke onzin?

 

*dit is GEEN gesponsord artikel

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer