MuziekMuziek

Sex afknappers bij vrouwen

Oké, ik ga me nu ontzettend op glad ijs begeven. Ik ga namelijk mijn menig geven over sex afknappers. Ik heb een paar maanden geleden een artikel geschreven over waar wij mannen op afknappen bij de vrouw en boy o boy wat had ik een hoop boze vrouwen achter me aan.

Nu vind ik vrouwen achter me aan krijgen natuurlijk niet erg, maar boze vrouwen!!! Nee, die liever niet. Er zijn op internet veel onderzoeken te vinden waar mannen op afknappen tijdens de sex en nu ga ik mijn persoonlijke afknappers geven. Voordat er vragen komen…mijn seksleven is prima 😉

1. Geen leven: Als er iets niet aantrekkelijk is, is het wel als een vrouw er als een ‘dooie’ bij ligt. Kom op hé, er moet natuurlijk door beiden wel wat gedaan worden. Sex komt niet vanzelf, de man kan dan anders net zo goed een opblaaspop gebruiken.

2. Overdrijven: De tegenhanger van afknapper 1 is OVERDRIJVEN!!! OEHHHH, AHHHHHH, YEAHHHH en dat continue heel hard. Nee, daar wordt je echt niet heel vrolijk van. Een beetje dirty talk is natuurlijk altijd prima, maar dan wel gedoseerd en niet zo hard dat ze 10 straten verder nog mee kunnen genieten.

3. Vieze luchtjes: Ik denk niet dat dit heel veel uitleg nodig heeft. Een vrouw moet schoon en verzorgd zijn. Als je een visje wilt eten, dan ga je wel langs een viswinkel om een vers visje te halen. Bleghhh word al misselijk als ik eraan denk.

4. Recht toe recht aan: Altijd maar hetzelfde standje is natuurlijk ook ontzettend saai. Je wilt tenslotte ook niet iedere dag hetzelfde eten toch?? Moet je je voorstellen dat je iedere avond andijviestamppot voorgeschoteld krijgt…jaar in jaar uit. Nee, er moet wel variatie zijn en dat gaat soms met wat gestuntel gepaard, maar daar moet je juist samen om kunnen lachen. Dat brengt me trouwens meteen bij punt 5.

5. Geen humor: Humor in bed??? Moet een vrouw dan moppen gaan vertellen tijdens de sex. Hahaha nou wie weet, als het goede mop is 😉 Met humor bedoel ik dat als er wat gebeurd wat niet helemaal de bedoeling is, dat je daar allebei dan om moet kunnen lachen en ervoor moet zorgen dat de “mood” niet meteen onder vriespunt daalt.

6. Vergelijken: Wat ik niet snap van vrouwen is dat ze altijd willen gaan vergelijken op de meest onlogische momenten. Sex is daar zo’n moment van. Je wilt toch niet gaan praten over exen en met wie je wat voor sex had???? Het is een intiem moment waarvan je moet genieten en niet over dit soort onderwerpen moet praten.

Dit zijn mijn grootste afknappers en omdat ik zeker niet de beroerdste ben, heb ik aan mijn vriendin gevraagd of zij ook eens een lijstje wilt maken met sex afknappers bij mannen. Dus ik ben benieuwd en waarschijnlijk jij ook 😉 Wie weet kunnen we er binnenkort ons voordeel mee doen!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
4 comments
  • Als vrouw zijnde vind ik het heerlijk om zulke artikels te lezen 😀 Heel waar, maar de punten zijn ook zeker spiegelen 😉 Ik heb ook niet altijd zin om “een hapje van jouw muffe worst te nemen die al 3 dagen in die onderbroek heeft zitten broeien” 😉
    Ik heb wel echt enorm gelachen, heel leuk geschreven! 😀

  • het eerste geen leven is soms wel fijn kan je je ff lekker uit leven op een vrouw, wat ik echt een af shitter vindt als ze een muft laat bah bah die stamp ik mee uit men nest hahahahaha

Written by Jan Willem Huffmeijer