B4men Persoonlijk: alleen maar leuke momenten

Het werd wel weer eens tijd voor een B4men Persoonlijk. De afgelopen weken heb ik namelijk zoveel leuke momenten gehad. Ik kan echt zeggen dat ik weer goed in mijn vel zit. De relatie met Marie Louise is niet altijd rustig hahaha maar dat houdt het ook wel weer spannend. Nu is het in ieder geval op en top genieten van zowel ons gezin, als de blogs die super goed gaan en natuurlijk met mijn werk in de B4men Barbershop. Hopelijk kan het voorlopig zo allemaal blijven!

B4men Persoonlijk

B4men plankchallenge
Samen met mijn team B4men hebben wij in de maand oktober de #b4menchallenge. De start was 1 oktober met 1 minuut planken en iedere dag komt daar 10 seconden bij. Wil je meer informatie over ook het super leuke prijzenpakket wat je kan winnen neem dan eens een kijkje op de Facebookpagina van Team B4men. Tevens zetten wij ons met de plankchallenge in voor een goed doel, waar ik door omstandigheden een persoonlijk gevoel bij heb. Hier ben ik samen met Amaranthe op Vakantiepark Beekse Bergen alvast aan het oefenen 🙂
Vakantiepark Beekse Bergen van Eurocamp
Super tof! Marie Louise en ik hebben voor komend jaar echt een te gekke samenwerking met Eurocamp. Wij mogen namelijk met ons gezin een weekje in de meivakantie gaan kamperen in een luxe stacaravan. Met Marie Louise haar verjaardag verbleven we alvast een weekendje op Vakantiepark Beekse Bergen in een stacaravan van Eurocamp. Konden we alvast testdraaien of het onze luxepoes (marie louise) zou bevallen.
Safaripark Beekse Bergen
Zondag was Marie Louise echt jarig en daarom kwamen mijn schoonouders met de kinderen ook eventjes langs. Die dag zijn we op Safari gegaan in het Safaripark. Dit ligt namelijk duh….op nog geen 2 minuten van het vakantiepark waar wij verbleven.
Amaranthe Kaldenbach in safaripark Beekse Bergen
Verder is Amaranthe heel normaal hoor! Het is wel echt de clown van ons gezin….van wie zal ze het hebben?
uit eten bij Happy Italy
Wij worden heel gelukkig van uit eten gaan. Dit hebben we de afgelopen tijd dan dus ook heel veel gedaan. Hier waren we uit eten bij Happy Italy in Tilburg. Ik ging voor een Calzone met ricotta, spinazie en salami. De rucola heb ik laten liggen, daar ben ik persoonlijk niet zo gek op. Al leer ik het tegenwoordig wel steeds meer te eten.
pizza eten bij Happy Italy
Marie Louise ging voor een pittige pizza. Niet normaal hoe groot die pizza’s zijn. Ze kwam ook niet verder dan de helft hahaha…..watje hé! Gelukkig krijg je altijd een doggybag mee, dus de volgende dag hadden we weer pizza.
museum Corpus in Leiden
Beaudine wilde heel graag nog een keertje naar musuem Corpus in Leiden. Wat een onwijs leuk museum was dat. Onze vrolijke gezichten zeggen denk ik wel genoeg.
haar verven met rood en blond
Denk je een dagje vrij te zijn ben je nog met “haar” (letterlijk en figuurlijk) bezig. Dit keer hoef ik alleen niet te knippen maar mocht ik old school haren verven. Dat was lang geleden. Meestal doet Marie Louise het zelf maar ditmaal wilde ze verschillende kleuren. Ik moest dus even terug naar wat ik heb geleerd. Het resultaat was gelukkig super tof geworden. Ik ben het dus nog niet verleerd 😉
werken in de B4men Barbershop in Hoofddorp
Dit blijft toch echt wel mijn grootste passie hoor. Mijn werk in de B4men Barbershop. Het wordt dus zeker geen carrièreswitch!
kleding trends mannen kleur rood
Steeds weer zijn wij aan het zoeken voor toffe locaties om foto’s te maken voor de blog. Dit keer gingen we shooten bij de NDSM werf in Amsterdam. We hadden namelijk foto’s nodig voor het artikel over de kleur rood. Mannen durven namelijk weinig kleur te dragen en ik wilde laten zien dat de kleur rood echt de kleur voor dit najaar gaat worden.
Piaggio motor rijden zonder motorrijbewijs
Whahaha het artikel moet nog online komen…..ik ben super benieuwd wat de reacties gaan worden. Ik mocht voor B4men pasgeleden deze Piaggio MP3 motor testen. Of vind jij het geen motor?
uit eten bij Bar Fisk Amsterdam review
Nog meer uit eten….heel vervelend. Dit keer gingen wij uit eten voor de blog. We mochten eten bij Bar Fisk in Amsterdam. Dit is dezelfde eigenaar als Bardak. Dat restaurant was ons super goed bevallen en eerlijk is eerlijk ook bij Bar Fisk hebben ze echt een super goed concept neergezet.
Strong Viking Family Run
Samen met Team B4men en de kids hebben we pasgeleden de Strond Viking Family Run gelopen. Vorig jaar liepen we de 3 km, dit keer gingen we voor de 6 km. De meiden hebben het super goed gedaan. Deze papa’s waren dus ongelofelijk trots!
trainen voor Spartan Beast
Ik ben hard aan het trainen voor de Spartan Beast aankomende 27 oktober. Het gaat een zware run worden, al ben ik wel echt goed op weg met mijn trainingen.
recept Surinaamse gehaktballen
Marie Louise gaat weer vaker de recepten oppakken voor B4men. Afgelopen week had zij deze super lekkere Surinaamse gehaktballen gemaakt.
Boerderijchips
Afgelopen maandag waren we uitgenodigd om een kijkje te nemen bij Boerderijchips. Dit was onverwacht echt een super leuke dag geworden. Om 10 uur ’s morgens zaten we al aan de chips. Deze chips is gelukkig tegenwoordig gewoon bij de supermarkt verkrijgbaar. Binnenkort mag ik ook iets lekkers weggeven. Houdt de Instagram pagina van B4men goed in de gaten.
een kijkje achter de schermen bij Boerderijchips
Happy Face….whahaha wil je Marie Louise gelukkig zien…geef haar dan eten.
Vlaams stoofvlees in bier en mosterd
Marie Louise heeft voor Familie over de Kook dit Vlaamse stoofvlees in bier en mosterd gemaakt. Zou je dit recept ook willen zien op B4men? Laat het ons weten, dan kan ze het recept eventueel uit gaan werken.
onze Berner Sennen hond Boyd
Afgelopen donderdag was het Werelddierendag dus verwende we Boyd met een extra lekker bot. Wat wordt hij groot hé!
samen sporten
Liefde is……samen sporten! Omdat ik nu vaker in de week moet trainen is het natuurlijk wel zo leuk om dat samen te doen. Ik ga dan hardlopen en Marie Louise gaat mee op de fiets. Zo hebben we en beweging en qualitytime samen.
nieuwe kapsel mannen B4men Barbershop
Ik ben echt zo trots op mijn vak! Er gaat niets boven een klant tevreden de deur uit te laten gaan. Hier had ik Ronny een nieuw kapsel geven.
Kleine meisjes worden veel te snel groot!!!!! Wat een knappe en vooral lieve jonge vrouw is zij aan het worden. Ik ben echt een super trotse vader.
Voor het trainen moet natuurlijk wel eerst een koffietje gedaan worden 😉
Na een zwarte training is het tijd voor…..BIER!!!!

Zoals je hebt kunnen zien heb ik echt alleen maar leuke dingen gedaan de afgelopen tijd. Thuis gaan we binnenkort weer druk verbouwen en de drukste tijden in de Barbershop komen er ook weer aan. Tevens moet ik de komende 2 weken nog even flink knallen met trainen voor de Spartan. Doe jij trouwens ook mee met de #b4menchallenge? Ook al ben je niet meteen ingestapt, meedoen kan altijd. Voorlopig hoef ik me dus niet te vervelen!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer