De week van B4men. Een goed begin en een ongelukkig einde.

De afgelopen week is er weer één geweest met veel leuke en helaas ook een wat ongelukkig moment. Hoogtepunt is natuurlijk mijn verjaardag geweest en waarbij ik onder mijn lezers een super mooi pakket verloot. Tevens hebben we afgelopen donderdag voor het eerst mogen racen op circuit Zandvoort, dat was echt zo ontzettend gaaf! In de B4men Barbershop hebben we gelukkig goede tijden en merken wij, maar ook de klanten, dat er steeds eerder wordt geboekt. Super tof en hier zijn we zeer happy mee, dit geeft aan dat de klanten tevreden zijn en graag terug komen. Uiteindelijk doen we het daarvoor, niets is mooier dan een tevreden klant. De trainingen die ik geef bij Pro-Duo zijn afgelopen week ook weer van start gegaan, het zijn dus drukke tijden! Helaas hebben we ook een minder leuk moment gehad. Onze oudste dochter Beaudine moest op mijn verjaardag aan het eind van de avond helaas naar het ziekenhuis omdat ze een kopstoot had gekregen van haar zusje.  Ze heeft waarschijnlijk een gebroken neus en moet komende week terug om nogmaals goed ernaar te laten kijken als de zwelling minder is. Dus jullie mogen voor haar duimen dat het meevalt!

De week van B4men in beeld:

image
Peter Bootsma, de BBQ guru voor B4men, stond op een BBQ wedstrijd met zijn team LetsQ. Aangezien dit in Hoofddorp was moesten we hem toch even succes gaan wensen.
P3280384
Thuis op de eigen BBQ lag een mooi stuk buikspek. Het recept van deze buikspek komt snel op de blog.
image
Wauw, een heerlijk fris en lekker bier gebrouwen door Oedipus op vaten van Jameson Whiskey. Super lekker om deze te mogen proeven.
image
De Jeep van de afgelopen week moesten we weer inleveren van de importeur. Amaranthe helemaal blij omdat ik nu niet de enige was die een auto kon testen.
image
Yes, het weer knapt weer wat op! Tijd om de kussens lekker naar buiten te brengen en uiteraard mag een lekker hapje en dranken dan niet ontbreken.
image
Super toffe schoenen gekregen van een nieuw Scandinavisch merk Woden. Erg blij mee!!
image
Wandelen in de duinen heerlijk genieten met zn tweetjes, nee grapje…dit was op circuit Zandvoort.
image
In de shop zijn het drukke tijden. Deze baard ging weer strak naar huis.
image
Yes klaar om te mogen gaan rijden op het circuit van Zandvoort met Alfa Romeo.
image
Helaas waren de 4C van Alfa niet voor ons te rijden op het circuit, wel hebben we ze kunnen ervaren naast een coureur.
image
De nieuwe Giulietta’s waren wel voor ons en hier heb ik mij dan ook goed in vermaakt.
image
Vrouw achter het stuur is bloed aan de muur…….nee hoor ik heb een vrouw die goed maar met een bloedsnelheid door het verkeer scheurt. Ook op het circuit stond zij haar mannetje.
image
Onze kat vond dat hij te weinig op de blog te zien was! Daar moest dus even verandering in komen, he Levi!
image
Toch nog mijn verjaardag lekker buiten kunnen vieren met hoe kan het ook anders de BBQ aan.
image
De verjaardag sloten we minder leuk af, Beaudine heeft waarschijnlijk haar neus gebroken en moest dus even naar het ziekenhuis.

Voor ons belangrijk:

Help B4men te groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop

Bijzondere artikels van de afgelopen week:

Persoonlijk! Ik moet even iets van mij afschrijven over de blog

Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon. Een whiskey waarin je het wilde westen kan proeven.

Ik ben jarig en ik trakteer!! Vandaag is even anders dan normaal.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer