MuziekMuziek

B4men Fashion tip voor mannen: Kies voor kleur deze zomer.

Yes, de grijze muizen zijn weer verdwenen. Alhoewel, grijs is ook deze zomer nog wel een mooie basiskleur. Ik vind alleen wel dat we het echt moeten zien als een basiskleur! We maken onze stijl en gevoel voor fashion deze zomer helemaal af met een goede en opvallende kleur in je outfit. Geloof mij, het is de bedoeling om op te vallen! Dus moeten we alles maar weer uit de kast halen en het hele kleurenpalet aan het lijf trekken. Nee, we vallen op deze zomer met een toffe accentkleur. De outfit is rustig in stijl of kleur en we laten één kleur letterlijk in het zonnetje staan. Wat ook gaaf is, maar hier heb je wel echt veel lef voor nodig, is het kiezen van een totale outfit in één kleur. Ikzelf ben niet iemand die dit snel zal doen maar hè laat je door mij vooral niet tegenhouden.

Welke kleuren draag je deze zomer

Deze zomer zien we veel pastelkleuren voorbij komen, echter waren de afgelopen zomers de pastelkleuren een beetje braaf maar nu wordt er een schepje bovenop gedaan. Het blijven natuurlijk pastelkleuren maar wel feller en levendiger dan eerst. Licht rood, licht roze en licht blauw. Dit zijn de opvallende maar nog veilige kleuren deze zomer. Wie echt wil gaan knallen kiest deze zomer voor geel en dan bedoel ik wel echt geel! Het is de kleur van de zon en dus bij uitstek de kleur van de zomer, ga dus voor geel en knal de zomer in met een gele outfit.

Kleur inspiratie voor mannen zomer 2016

Mannenkapsel najaar 2019

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Yes, pastelkleuren zijn top! Lekker vrolijk en je valt een beetje op. Mooie gekleurde broeken, helemaal goed!

Written by Jan Willem Huffmeijer