Persoonlijk! Ik moet even iets van mij afschrijven over de blog

De blog bestaat inmiddels alweer bijna 3 jaar!!!! Wow, wat gaat de tijd toch ontzettend hard. Nog steeds schrijven wij iedere dag met veel plezier voor de blog. De blog is inmiddels echt één van de persoonlijkste mannen site’s in Nederland en wij zijn super trots dat jullie, onze lezers, ons zo in jullie hart hebben gesloten. Is de blog dan alleen maar leuk? Nee, daar moet ik heel eerlijk zijn dat is het niet. De blog is echt wel super hard werken. Wij hebben de blog natuurlijk naast onze Barbershop en dat is geen 9 tot 5 baan. Wij krijgen vaak te horen wat voor luizenleventje wij wel niet hebben. Nou geloof me, dat is het echt niet.

Nu wordt van hard werken niemand slechter en we doen het met veel plezier maar soms, heel soms zou het ook wel lekker zijn om gewoon even een avondje op de bank te kunnen zitten met een goed glas whisky of een lekker biertje en even helemaal niets te hoeven doen. Ik snap het ook wel hoor, waarom iedereen denkt dat wij een luizenleventje hebben. Op onze social media kanalen zie je natuurlijk alleen de leuke dingen voorbij komen. Mensen zitten niet te wachten op een foto dat we uitgeblust op de bank zitten, de meeste mensen willen vaak alleen maar zien hoe leuk je het wel niet hebt en dat is ook wel meteen het gevaar van Social Media.

P4270874

Nu is dit artikel niet bedoeld als klaagzang, maar het is weleens goed als mensen beseffen dat het niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. Iets wat ik ook graag uit de wereld wil helpen, omdat ik dit vaak voor mijn voeten geworpen krijg, is het feit dat ik met de blog heel veel geld verdien. Niets is minder waar. De blog verdiend amper wat en ik ben zeker geen Enzo Knol die eventjes een huis cash kan kopen…integendeel. Van het geld wat ik met B4men verdien kunnen wij af en toe lekker uit eten met het gezin, maar daar is ook alles mee gezegd. De blog is er echt omdat wij het super leuk vinden om te schrijven, schrijven over alles wat ons interesseert. Ik neem natuurlijk ander soort artikelen voor mijn rekening dan mijn vader, Pascal, of Marie Louise. Daardoor is B4men heel breed en denk ik ook leuk om te lezen voor een breed publiek. De ene dag staat er een artikel op de site dat je denkt gaaf en de andere dag zal je misschien denken WTF, dit interesseert me echt geen reet. Dat kan en dat is ook helemaal niet erg als je dat denkt, de volgende keer vind je iets wel weer leuk. Dat is denk ook onze kracht. Ben je vader van kinderen, ben je een single dad, een twintiger of misschien wel een zestiger, B4men is toegankelijk voor iedereen.

Iets wat veel mensen vaak ook willen weten is hoe het zit met de hoeveelheid spullen die ik krijg opgestuurd voor de blog? Dit is heel wisselend, zo krijg je heel veel spullen opgestuurd en zo krijg je weken niets. Het is ook zeker niet zo dat ik alles maar mag houden wat ik opgestuurd krijg. Ook heb ik al vaker verteld dat zeker niet alles op de blog komt wat ik opgestuurd krijg. Is het iets wat ik heel erg leuk vind of waarvan ik denk dat jullie mijn lezers het leuk vinden, dan pas verschijnt het op de blog. Als ik iets gekregen heb wat ik niet goed vind, dan stuur ik het terug naar de leverancier of als zij dit niet terug willen hebben dan geef ik het weg. Ik vermeld altijd netjes bij de leverancier waarom het niet op de blog komt. Dit doe ik omdat ik vind dat het niet aan mij is om een product op de site te plaatsen waar ik niet tevreden over ben en het dus een artikel moet gaan worden met een negatieve insteek. Daar zijn anders sites voor. Is het dan alleen maar louter positief wat ik schrijf, natuurlijk niet. Soms vind ik een product in het algemeen goed maar ben ik niet over alles tevreden, dan vermeld ik dit gewoon in het artikel. Ook is het niet, dat als ik een artikel over bijvoorbeeld schoenen plaats die ik “gekregen” heb, dat ik daar ook nog extra voor betaald word om over te schrijven. Waar ik en Marie Louise ons heel hard voor hebben gemaakt per januari 2016,  is dat wij willen dat jullie mijn lezers vaker mee kunnen profiteren van producten. Dat is denk tot dusver ook goed gelukt en we kunnen nog nog niet teveel vertellen, maar er komen echt nog wel hele leuke dingen aan die jullie kunnen winnen. Ik vind dat mijn lezers ook beloond mogen worden voor het feit dat zij de tijd en moeite nemen om de artikelen op B4men te lezen. Wat ik graag van jullie nog zou willen weten is of er bepaalde onderwerpen zijn die jullie meer of minder zouden willen zien op de blog, dan kan ik hiermee rekening houden. Nogmaals het is echt niet de bedoeling geweest om te zeuren of zielig te doen met dit artikel maar jullie mogen best weleens weten hoe de vork in de steel zit 🙂

primark 1

Voor ons belangrijk:

Help B4men te groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments
  • Jammer dat je jezelf moet verantwoorden voor de dingen die je doet. So what…ook al zou je tonnen verdienen. Dat is het probleem van je lezers niet van jou. Ik vind dat je een leuk Blog hebt. En ga zo door…..en niet over nadenken wat ander vinden.

  • Gewoon doorgaan zoals hoe je gaat. Vind het leuk om je blog te lezen en geweldig om in je stoel te zitten voor een scheerbeurt om de 4 weken.

Invalid OAuth access token.
Written by Jan Willem Huffmeijer