Ik ben jarig en ik trakteer!! Vandaag is even anders dan normaal.

Beste Lezer,

Vandaag even geen artikel, vandaag ben ik jarig!! Ik heb mijzelf voor 1 keer vrijgegeven voor het maken van een artikel. Okรฉ, ik ben nu natuurlijk ook aan het schrijven maar dit voelt toch even anders. 34 jaar geleden ben ik op de wereld gezet met veel rumoer en dat is nooit veranderd….vraag maar aan mijn omgeving. Ik ben niet iemand die dol is op verjaardagen en ik sla hem meestal over, althans ik geef er geen aandacht aan. Ook deze keer houd ik het lekker klein met mijn gezinnetje en gaan we genieten van een mooi stuk vlees op de bbq en uiteraard een lekker biertje.

zo_oud

Verjaardagcadeau

Ik ben een echte man en verjaardagscadeautjes zijn voor mij bijna niet te kiezen, ik heb alles al en anders koop ik het vaak zelf. Toch wil ik jullie lezers toch om een cadeautje vragen…..!!! Voor de blog is Instagram heel erg belangrijk geworden en ik kan hier nog wel wat groei gebruiken. Wil je mij een leuk cadeau geven, volg mij dan op Instagram. (de link zet ik hieronder) Om nog meer mensen dit te laten weten, deel voor mij dit bericht op Facebook en Twitter. Het liefst met de #b4menisjarig…. zou cool zijn als we die hashtag groot kunnen maken!!

B4men op Instagram klik hierย vergeet niet te delen op Facebook met de #b4menisjarig

Bedankt voor de moeite en het lezen en delen van de blog. Natuurlijk moet iemand die jarig is ook trakteren en ik verloot onder de delers en Instagram volgers een te gek pakket. Ik ga weer verder met genieten van mijn dag en vanaf morgen weer terug naar de orde van de dag.

P5010904

Winnaar krijgt 3 mei bericht.

image

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 comments
 • Gefeliciteerd….zal ook delen kan ik woensdag gelijk de prijs meenemen na de scheerbeurt haha

 • Van harte gefeliciteerd!
  Maak er een mooie dag van. Volgens mij zit het weer vandaag ook mee, dus geniet met de BBQ!
  Bedankt voor al je leuke en vooral hulpvolle verhalen, uitleg en videos. Ik heb er in ieder geval veel aan gehad.
  Ik zal je bericht delen.
  Groetjes!

 • Nog Gefeliciteerd, natuurlijk volg ik je al geruime tijd op Instagram.

 • #b4menisjarig Gefeliciflappert kerel! Ik zie t nu pas, was weekend weg. Today is mijn Ma jarig… wie weet mooi cadeau…. waarom…. Nou omdat mijn pa en ik dan mooi J.Bond kunnen kijken en mijn ma ff rust heeft ๐Ÿ™‚

Written by Jan Willem Huffmeijer