MuziekMuziek

Dandy kapsel: inspiratie en hoe style je dit kapsel zelf thuis

kapsel trends mannen winter 2018

Een dandy kapsel staat voor een tikkeltje arrogant maar wel mannelijk. Net zoals bij alle andere trends op kapsel gebied, is een goed geknipt kapsel zeer belangrijk. Bij de Dandy Look is een lage zijscheiding een belangrijk uitgangspunt, evenals langere bovenlengte’s van je haar. Daardoor kan je namelijk de perfecte lok creëren.

Hoe style je zelf een dandy kapsel

-Was eerst je haar met een verzorgende shampoo. Lees ook eens mijn tips over hoe je je haar nu het beste kunt wassen. Zo blijft je haar in optimale conditie.
-Droog met een handdoek je haar voorzichtig handdoek droog.
-Breng daarna een beetje haarmousse (ter grootte van een 2 euro munt) gelijkmatig door je haar.
-Föhn vervolgens de zijkanten en achterkant van je haar droog en glad.
-Föhn dan je lok iets omhoog en opzij. Voor het meeste volume in je lok, gebruik dan een ronde borstel tijdens het föhnen. Je moet er wat voor over hebben om er eigentijds, een tikkeltje arrogant en mannelijk uit te zien 😉
-Style je kapsel af met een glanzende Pomade en spray er eventueel wat haarlak overheen.

Dandy kapsels inspiratie

herenkapsels met korte zijkant en lang haar boven op

Kapsel trends mannen

Dit kapsel valt niet per se onder de trend voor 2019. De kapsels die je komend seizoen meer gaat zien zijn veel losser dan de afgelopen jaren. Juist geen scheiding meer maar alles los en met veel structuur gedragen. Nu zal het voor veel mannen tegen hun natuur voelen om het haar naar voren te dragen maar dat is wel echt de trend. Deze winter zien we dus steeds meer mannen het haar juist naar voren dragen in plaats van naar achteren. Welk stylingsproduct je gebruikt is bepalend voor het eindresultaat. Het is zelfs een trend om helemaal niets in je haar te doen. Ik snap dat dit voor veel mannen echt wat te ver zal gaan. Ga je voor een meer gestyled kapsel dan past het Peaky Blinders kapsel beter bij je of dus een dandy kapsel. Durf je losser te gaan en echt heftig in de mode te duiken, dan is het Scumbro kapsel iets voor jou.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer