15 herenkapsels voor de zomer 2019

lente kapsels mannen 2019

Vandaag inspiratie voor de beste herenkapsels voor de zomer 2019. Ik zit op het moment van schrijven in Spanje. Helaas is het weer hier niet zo inspirerend als in Nederland maar goed, ik zal toch een poging wagen jullie 15 herenkapsels voor de zomer 2019 voor te schotelen. Geniet van het mooie weer in Nederland.

Herenkapsels voor zomer 2019, dit zijn de trends!

De trends voor mannenkapsels deze zomer zijn inmiddels wel duidelijk. Er zijn voor mannen keuzes te maken deze zomer. Ga je voor lang haar of wordt het een kort kapsel. Dit zie je namelijk allemaal terug in de kapsels voor mannen. De grote overeenkomst is dat de herenkapsels voor de zomer 2019 allemaal natuurlijk gestyled worden. De haren worden gedragen zoals ze zijn en vallen. Heb je krullen dan draag je een kapsel met krullen vol trots. Heb je stijl haar, draag dit bijvoorbeeld in de crop een kort natuurlijk kapsel voor mannen. Keuze genoeg! Ik zal je onder het artikel de 15 beste kapsels geven die deze trends laten zien.

Hoe style je de natuurlijke herenkapsels

Het stylen van je kapsel is misschien wel het belangrijkste en moeilijkste gedeelte van een goed kapsel. Voor een goede knipbeurt ga je naar je kapper maar het stylen moet je natuurlijk gewoon zelf thuis doen. Er wordt mij heel vaak gevraagd wat nu een goed product is voor in je haar. Er bestaat geen product voor een bepaald kapsel. Je moet dit omdraaien. Welk eindresultaat wil je hebben? Ga je voor een kapsel wat natuurlijk moet ogen of juist een wetlook moet hebben. Wil je geen tot weinig stevigheid of moet het juist heel hard gestyled worden? Deze antwoorden bepalen welk product je kiest. Voor deze trends kies je producten die mat en natuurlijk ogen.

De 15 beste herenkapsels voor de zomer

Dit is mijn inspiratie voor jullie van de beste herenkapsels die je kan dragen deze zomer. Voor meer inspiratie kijk op mijn speciale kapsel pagina op Pinterest.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer