MuziekMuziek

B4men weekoverzicht: week 50

Nog maar 2 weken en dan zit 2017 er gewoon alweer op. Momenteel is het echt gekkenhuis thuis, op een leuke manier hoor. In de Barbershop sta ik volle bak iedere dag en de blog draait momenteel ook overuren. Er zijn echt te gekke aanvragen binnengekomen de afgelopen tijd, met toffe win-acties voor jullie en met Kerst komen er ook nog een paar hele toffe aan. Houd de site dus zeker goed in de gaten.

B4men weekoverzicht

De Napapijri Skidoo Superlight, een stijlvolle en warme jas voor de winter.

Wyers Bar & Restaurant: Amerikaans comfort food met Nederlandse Twist

Review: Plantronics RIG 800HS PS4 en PC headset

BAARD TREND WINTER 2017/2018. Tijd voor de strakke baard!

Nacon Revolution Pro Controller 2 + WINACTIE! (PS4 en PC)

Je kan alleen vandaag nog meedoen aan deze te gekke win-actie. Morgen wordt de winnaar op B4men bekend gemaakt!

BACH-GABRIELSEN COGNAC: LEKKER ANDERS.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer