Oeps! Het B4men weekoverzicht is een behoorlijks stuk later dan normaal maar ik heb hiervoor wel een heel goed excuus. We hebben namelijk een lekkage in de badkamer en dit blijkt uit de CV te komen. Ik moest dus eerst vanochtend de vliering op om te kijken of ik het probleem kon oplossen. Nu ben ik niet heel erg technisch maar ik heb het voor nu tijdelijk opgelost. Er moet echter toch een monteur komen om het goed op te lossen. Ons weekend begon dus eigenlijk helemaal niet zo goed en ik hoop dat jouw weekend beter begon.

B4men weekoverzicht

O Nee, de kerst stress staat voor de deur. Welke cadeau’s moet ik nu weer kopen??

Tweede editie Grand Prestige dag van Hertog Jan!

Need for Speed: Payback (PS4) – Echt Payback voor de serie?

Je kan nog 1 dag meedoen met de Diesel win-actie!!!!!!!

Win-Actie!! Diesel On Smartwatch voor stoere mannen en jij kan hem winnen!!

Game Review: Call of Duty: WWII (PS4) – Ouderwets schieten

Kapsels voor mannen winter 2017 / 2018. Zo draag je een langer kapsel!!

Volgende week hoop ik gewoon op tijd het B4men weekoverzicht te kunnen plaatsten….met ons weet je het alleen nooit zeker hahahaha. Voor nu wens ik je in ieder geval wel alsnog een fijne zondag!