MuziekMuziek

Kapsels voor mannen winter 2017 / 2018. Zo draag je een langer kapsel!!

Bam! Toen zaten we in de winter! Dit vraagt om andere kapsels voor mannen. In deze post laat ik de laatste trends zien op het gebied van kapsels voor mannen winter 2017 / 2018. Ook leg ik uit hoe je deze kapsels moet laten knippen en stylen.

De kapsel trends voor mannen winter 2017 / 2018

Iets wat je ieder jaar ziet, is dat wanneer de winter voor de deur staat, de kapsels langer gaan worden. Ook deze winter zijn de kapsels voor mannen langer. De afgelopen zomer en herfst waren de kapsels voor mannen al wat langer aan het worden. Vooral de bovenkant van het kapsel werd al lang en natuurlijk gedragen. Nu zie je ook de zijkanten gedekter en langer worden. De kapsels blijven wel heel natuurlijk gestyled worden. Moet je jouw haar nog wat laten groeien? Ga dan wel nog regelmatig naar je kapper om het model netjes in je haar te houden.

Voorkom een teleurstelling bij de kapper

Veel mannen hebben moeite om aan de kapper duidelijk uit te leggen welk kapsel ze nu willen hebben. Uitleggen in woorden is altijd lastig! Bijna iedere man start altijd met de tekst “doe maar een stukje korter”. Whaha herkenbaar?? Maar wat is korter, dit kan je op verschillende manieren uitleggen en interpreteren. Wees duidelijk naar elkaar en voorkom zo een teleurstelling. Het makkelijkst zijn foto’s! In dit artikel staan hippe foto’s die je zou kunnen laten zien aan je kapper. Vraag wel duidelijk of het kapsel op de foto kan met jouw haar. Vraag ook aan je kapper duidelijk uit te leggen hoe jij je haar moet stylen en met welke producten.

Natuurlijkere kapsels voor mannen winter 2017 / 2018

De kapsels die wij nu gaan dragen zijn natuurlijk. Maar wat is nu precies natuurlijk??!! Dit is het beste uit te leggen als een kapsel voor mannen waar je niet aan ziet dat er heel veel product in zit. De strakke kapsels die we een paar jaar geleden droegen zaten vol in de pommade of gel. Nu gebruiken we niet heel veel stylingproducten meer en zijn de producten mat geworden. Denk aan Paste en Clay. Deze producten laten je haar goed in model zitten zonder dat het lijkt alsof er heel veel product in zit. Deze producten moet je wel aanbrengen op droog haar. Föhn het haar daarom na het wassen droog en in model voor je er product in doet. Anders is je haar te nat en te zwaar om er iets mee te doen. Wil je niet föhnen, was dan je haar en droog het met een handdoek. Belangrijk is om je haar nu wel in model te kammen en het verder te laten opdrogen. Kleed je verder aan en ga lekker ontbijten. Is je haar vervolgens helemaal droog, doe dan je product pas in het haar. Zo heb je de föhn niet nodig.

Inspiratie mannenkapsels winter 2017 / 2018

winter kapsel mannen

langer kapsel mannen winter

langer haar mannen winter

lang haar mannen winter inspiratie

Vind je dit artikel leuk? Check dan ook de volgende posts:

Kiezen voor een lange of korte baard

HERFST EN WINTER KAPSEL TRENDS. KAPSELS VOOR MANNEN 2017 / 2018

INSPIRATIE MAANDAG: KAPSELS EN KLEDINGTRENDS VOOR MANNEN

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer