B4men Weekoverzicht: week 47

Wat een week!!! Dachten Marie Louise en ik eindelijk in iets rustiger vaarwater te zitten breekt er weer de pleuris uit thuis. Ditmaal gelukkig niet tussen ons maar we hebben we zitten sinds afgelopen woensdag met een niet werkend fornuis. Super klote natuurlijk! Niet alleen omdat we niet voor onszelf kunnen koken maar ook omdat Marie Louise nu niet kan werken voor onze blog Familie over de Kook en geloof me….dat wordt ze niet gezelliger van!

Gelukkig staat er volgend weekend ons iets super leuks te wachten, daarover komende week later meer, dus richten we ons liever daarop! Natuurlijk heeft er de afgelopen week wel weer genoeg leuks gestaan op B4men.

B4men Weekoverzicht

Mannen en hun wenkbrauwen, verzorg jij ze?

Pokkén Tournament DX (SWITCH) – Vechten met je favo Pokémon!

Land Rover Discovery 3.0 TD6, van een mooi bord kan je niet eten. Review B4men

Wolfenstein II: The New Colossus (PS4) – Met Blazkowicz Nazi’s kapot maken!

Kiezen voor een lange of korte baard

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer