MuziekMuziek

Yes, wij gaan op vakantie maar waar gaan we naartoe?? Bestemming onbekend!!

Eindelijk na 17 jaar gaan Marie Louise en ik samen op vakantie! Nou ja vakantie…wij gaan 3 dagen op een citytrip. Waarnaar toe? Wij hebben geen idee, onze bestemming is nog geheim. Wij gaan op citytrip met SRPRS.ME. Dat betekend dat je citytrip boekt zonder dat je weet wat je bestemming zal worden. Maar kunnen wij deze spanning wel aan?

Weg met SRPRS.ME

Wie ons al vijf jaar volgt weet dat wij enorme controlefreaks zijn en dat wij het erg lastig vinden om dingen uit handen te geven. Het lijkt daarom misschien niet de meest logische keus om dan op deze manier een weekend weg te gaan. Nu hebben wij zelf ook wel even moeten schakelen en nee… wij hebben ons dan ook niet helemaal aan de spelregels gehouden. Hoe werkt het dan? SRPRS.ME geeft je verschillende reismogelijkheden, van een citytrip tot roadtrip. Zij boeken je vlucht en hotel, verder moet je alles zelf regelen als je aankomt op je bestemming. Voordat je boekt krijg je wel wat vragen die ervoor zorgen dat je reis een unieke ervaring wordt. Onze citytrip blijft in Europa en wij hebben gekozen voor de optie om naar Mediterraan Europa te gaan. Krijgen we toch nog een beetje zon…althans dat hopen we. Je geeft je interesses aan zodat zij kunnen zien wat voor jou belangrijk is. Wij vinden eten heeeeeeel belangrijk, kan ook niet anders met onze foodblog natuurlijk. Verder hebben wij geen wensen.

Hoe lastig is het om alles uit handen te geven?

Een stuk lastiger dan gedacht!!! Wij weten ook wel dat wij beiden heftige controlefreaks zijn. Een reis wordt bij ons helemaal uitgestippeld en uitgeplozen. Iedere review is gelezen en op waarheid gecheckt. Dit geeft vooraf best een hoop gedoe, toch noemen we het voor het gemakt maar voorpret. Nu wij alles uit handen hebben moeten geven komen we erachter dat het ook wel leuk is om je over te geven en het maar af te wachten. Dit is wel uiteindelijk moet ik eerlijk zeggen. Marie Louise gaf als eerste aan dat ze het toch wel spannend vond. Ik riep nog heel stoer dat ik het wel leuk vond en dat zij het moest los laten. Tja, tot het moment dat je twee weken voor vertrek de tijd krijgt waarop je op Schiphol wordt verwacht. Op Schiphol kras je een code open waardoor je bestemming bekend wordt. Hum…. wij moeten om 8.30 uur op Schiphol staan….dit is natuurlijk een enorme aanwijzing. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en ben gaan zoeken. Skyscanner erbij en checken maar…..gevolg wij hadden drie opties. Toch blijft er een stemmetje wel zeggen dat het best mogelijk is dat je iets over het hoofd ziet natuurlijk. Eén week voor vertrek krijg je een weersverwachting zodat je weet wat je moet meenemen. Dit zou de definitieve uitsluiting zijn en zo konden wij onze reisbestemming toch vooraf wel inschatten. Zaterdagochtend stond het weerbericht op onze persoonlijk pagina….maar hoe kan dat nou!!! Het klopt helemaal niet met de opties die wij hadden!!?? Weg duidelijkheid, weg controle, welkom lol van SRPRS.ME.

Volg onze reis

Deze controlefreaks hebben dus uiteindelijk alles maar uit handen gegeven en moeten afwachten waar we naartoe gaan. Het enige wat we dus weten is dat wij zaterdag om 8.30 op Schiphol staan en dat wij gaan genieten van drie dagen heerlijk eten en van elkaar. Natuurlijk nemen wij jullie mee op onze reis!!  Niet letterlijk natuurlijk, wij mogen maar 15 kilo handbagage meenemen. Wij zullen op onze social kanalen jullie meenemen naar onze spannende bestemming. Ons volgen kan op onze persoonlijke SRPRS.ME pagina, Facebook en Instagram. Wij gaan in ieder geval genieten van het onbekende!!

*de vliegtickets en accommodatie krijgen wij van srprs.me, echter betalen wij de rest zoals eten en uitstapjes zelf

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer