B4men weekoverzicht: week 46

Er is gewoon weer een week voorbij! Ik heb weer een ontzettend toffe week gehad en dan staan er nog een heleboel toffe dingen mij te wachten. Ik ga vandaag genieten van een rustige zondag met sporten en daarna heel veel lekker eten en drinken. Veel leesplezier met het B4men weekoverzicht en ook jij natuurlijk een hele fijne zondag!

B4men weekoverzicht

Mijn outfit van € 150,- van Only & Sons. Stoer de winter in.

B4men Persoonlijk: Wat heb ik toch een zwaar leven!

Call of Duty WWII launch event in Soesterberg

JAMESON WHISKEY EN HET VERDRIET VAN IERLAND

Rayman Legends: Definitive Edition (SWITCH)

Traditioneel Italiaans op een moderne manier, Locanda Amsterdam heeft het. Review B4men.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer