MuziekMuziek

B4men Top 10 Games van 2018

Het feestseizoen is in aankomst, een mooie gelegenheid om mijn persoonlijke top 10 games mee te geven aan jullie. Dan weet je tenminste wat je kan vragen voor Sinterklaas of de Kerstman 😉 Tevens is dit dan ook meteen een afsluiting voor de b4men gaming maand! Er komen natuurlijk nog heel veel mooie andere reviews uit, dus wees daar zeker niet ongerust over. De volgorde is overigens niet bepalend wat betreft welke ik het beste vind maar gewoon mijn top 10 van dit jaar.

10. Detroit Become Human

Detroit Become Human rooftop

Ik merk steeds meer aan mijzelf dat ik games met een verhaal leuker ga vinden. Dat je weinig beweegt in een spel maakt mij dan niet zo heel veel uit, als het verhaal maar goed is. Wat het dan extra leuk maakt is de keuzes die je moet maken, want die beïnvloeden het eindresultaat. Lees hier mijn review van Detroit Become Human

9. Marvel’s Spider-Man

Slingeren door de stad! Wie wil dat nu niet en zeker met een open wereld maakt het helemaal aantrekkelijk. Marvel’s Spider-Man heeft er echt letterlijk een leuke ‘slinger’ aangegeven. De dialogen zijn soms echt om te gieren! Een toffe singleplayer game waar je wel even zoet mee bent. Lees hier mijn review van Marvel’s Spider-Man

8. Pokémon: Let’s Go, Pikachu! & Eevee!

Even weer de nostalgie beproeven? Maar dan met een mooier grafisch sausje? Dat kan echt in Pokémon Let’s Go, Pikachu! en Eevee! Waan je terug in je Gameboy Color tijdperk. Maar dan wel met de extra features van nu, zoals het ruilen van Pokémon met je telefoon app. Lees hier mijn review van Pokémon Let’s Go, Pikachu!

7. Destiny 2: Forsaken – Legendary Edition

Deze kon natuurlijk niet missen op mijn lijstje! Destiny 1 heb ik helemaal grijs gespeeld. Alhoewel ik 2 toch wat minder heb gespeeld, is het toch niet echt een slechte game. Ze hebben flink wat verbeteringen doorgevoerd.  Soms ligt het dus niet aan de game maar puur aan de community die het een beetje zuur maakt. Lees hier mijn review over Destiny 2: Forsaken – Legendary Edition

6. Tomb Raider Shadow of the Tomb

Shadow of the tomb raider pop up experience

Wat was deze Tomb Raider weer vet! Ik heb geprobeerd zo sneaky mogelijk te wezen en dat is mij aardig gelukt. Houd je wel van een avontuur waarbij je enemies op verschillende manieren kan ontnemen van hun leven? En daarbij schatten zoeken in tombes? Dan is deze game echt wat voor jou! Lees hier mijn review over Tomb Raider Shadow of the Tomb

5. Life is Strange 2: Episode 1

Wat had ik het moeilijk bij deze game. Ik vond het ook echt jammer dat alleen Episode 1 nog maar beschikbaar was. Wat een verhaal, je zit echt op het puntje van je stoel. Houd je van een goed verhaal met een flinke lepel emoties dan raad ik je deze echt aan! Lees hier mijn review of Life is Strange 2: Episode 1

4. God of War

Come here boy! Dat is de veelgenoemde kreet van Kratos. En op een gegeven moment gewoon een meme geworden haha. Het maakt de game er zeker niet minder op, want bruut geweld word hier zeker wel gebruikt. En zoals hij in de afbeelding boven zegt, you are cleary not ready… Lees hier mijn review van God of War

3. Far Cry 5

Holy shit ik had hier echt gemengde gevoelens bij deze game. Zo super awesome yet so creepy. Je moet een stelletje ‘gekkies’ weghalen van Hope County. Hier probeer je natuurlijk zo veel mogelijk mensen met je te laten mee vechten. Dus zorg ervoor dat je mensen in je verzet krijgt. Lees hier mijn review over Far Cry 5

2. Battlefield 5

Het is echt bizar hoe ze games tegenwoordig zo realistisch maken. Dat is bij Battlefield 5 zeker goed te zien en daarbij ook goed uitgepakt. Als je dan midden in een gevecht waant, is het echt bizar wat er allemaal om je heen gebeurt. Maar het doel is natuurlijk de enemy verslaan! Hier komt nog een uitgebreide review aan dus houd je ogen open.

1. Fallout 76 (PS4)

We sluiten af met een game af die heel wat stof heeft doen op waaien! Fallout 76 goes online. Dat was echt schrikken voor een hoop mensen. Zo heb ik de B.E.T.A wel gespeeld en vond ik het echt heel erg wennen. Maar je kan ook prima in je eentje rondwandelen in the wasteland. Al mis ik de NPC’s wel heel erg. De review komt hier binnenkort ook van online dus houd b4men in de gaten!

Als kers op de taart…

Ik sluit b4men gaming maand natuurlijk niet zomaar af! Ik ga namelijk iets heel vets weggeven! Namelijk Fallout 76 voor op de Xbox One! Wat je daarvoor moet doen? In het facebook bericht van deze blogpost neerzetten welke game van dit jaar jou favoriet was. De winnaar trek ik op 5 december 2018!

Fallout 76 give away b4men.nl

Written by
Nick Strijbos

Ik ben Nick, 28 jaar en schrijf voornamelijk over games en gadgets op B4men. Op de platformen van PlayStation, Switch en PC. In mijn vrije tijd game ik niet alleen hoor, maar hou/maak ik ook (van) muziek.

View all articles
Written by Nick Strijbos