MuziekMuziek

Remington Easy Fade tondeuse review

BuzzCut kapsel Jan Willem Huffmeijer

Remington Easy Fade. De fade is een mannenkapsel waarvan de zijkanten van het kapsel van kort aan de onderkant geleidelijk oplopen naar meer lengte. Dit is erg moeilijk om te doen en voor een goede fade heb je veel kundigheid en training nodig. Ik vind het dus super gewaagd van Remington om met deze tondeuse op de markt te komen als hij niet 100% zou werken. Deze review vind ik zelfs spannend en het lijkt mij echt heel tof om te zien of ze kunnen waarmaken wat ze beloven.

Video van de Remington Easy Fade Tondeuse review

Conclusie na de review van de Easy Fade

Wauw, ik ben echt verbaasd over de manier waarop dit is uitgedacht. Het idee van de schuine opzetstukken is echt briljant. Het maakt het scheren van een fade tot koud kunstje. Zeker op de kortere lengtes werkt hij erg prettig en is hij in staat om een fade te maken. Het maakt deze tondeuse dus super geschikt voor mannen die graag bij zichzelf een mooie fade willen maken. Ook voor gezinnen is dit een ideale tondeuse, een normaal kapsel voor vader en een stoere fade voor de kids. De Easy Fade is o.a. te koop bij Bol.com klik hier

De Remington Easy Fade Tondeuse details

Dit zegt Remington zelf: Creëer vol vertrouwen de perfecte fade met de Easy Fade Tondeuse. Deze extra snelle tondeuse garandeert betrouwbare trimprestaties, gewoon thuis. Kies uit 9 vaste opzetkammen van kapperskwaliteit (lengte 0-8, 1,5-25 mm) voor elke gewenste lengte en zorg voor een geleidelijke overgang met 10 speciaal ontworpen fade-opzetkammen (lengte 0-5). Creëer elke look die je wilt.

10 SPECIAAL ONTWORPEN FADE-OPZETKAMMEN

Het geheim van een perfecte fade? De Easy Fade Tondeuse heeft 10 speciaal ontwikkelde fade-opzetkammen (lengte 0-5) voor een geleidelijke overgang tussen verschillende haarlengtes, met één eenvoudige beweging.

EXTRA SNELLE TONDEUSE

De Easy Fade Tondeuse garandeert betrouwbare trimprestaties, gewoon thuis. Deze extra snelle tondeuse is ideaal voor verschillende lengtes met een geleidelijke overgang. Snel een professioneel resultaat.

9 VASTE OPZETKAMMEN VAN KAPPERSKWALITEIT

Creëer thuis de look die je wilt met de Easy Fade Tondeuse. Met 9 vaste opzetkammen van kapperskwaliteit trim je jouw haar op elke gewenste lengte (1,5-25 mm).

Mijn BuzzCut met de Remington Easy Fade

De BuzzCut is hét zomerkapsel van 2022. Een Buzzcut is een kapsel wat heel kort is aan de bovenkant en met een fade aan de zijkant. Voor deze zomer leek mij dit een heerlijk kapsel en het viel perfect samen met deze review. Een beter kapsel dan dit om deze Remington Easy Fade te testen was er dus niet. Ik ben voor 1,6 cm op mijn bovenkant van mijn kaspel gegaan. De zijkant van het kapsel heb ik aangesloten met een speciale fade opzetkam 0,9/0,6cm en daaronder 0,6/0,3cm. Dit is het recept voor een gedekte fade en Buzzcut.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer