MuziekMuziek

Winterjassen voor mannen: trends voor aankomende winter

Winterjassen voor mannen, welke zijn hip en houden je lekker warm? In dit artikel laat ik je verschillende jassen zien die ikzelf graag draag. Ook laat ik je nieuwe trends en mijn wens voor winterjassen zien. Dus zo kan ook jij de winter door met te gekke winterjassen voor mannen.

Winterjassen voor mannen van net tot hip

Een winterjas uitzoeken kan soms best lastig zijn. Ga je voor hip, netjes of extra warm. Het is namelijk best heel lastig om al deze eigenschappen te combineren. Daarom kies ik meestal toch voor meer dan één winterjas, zo kan je wat afwisselen. Ik kan mij voorstellen dat dit misschien niet passend lijkt binnen je budget. Een winterjas is namelijk best een uitgaven. Toch adviseer ik je wel te overwegen om er meer dan één te kiezen. Je kan dan namelijk afwisselen, wat weer veel beter is voor je winterjassen. Ook als er één is nat geregend tijdens een wandeling, kan je hem rustig laten drogen. Zo gaan je winterjassen misschien wel 3 keer langer mee en zo bespaar je een jas in de toekomst. Draag je winterjas ook niet helemaal af. De kwaliteit gaat op den duur naar beneden waardoor hij steeds minder warm wordt.

Deze winterjassen voor mannen zijn het deze winter

De trends op winterjassen voor mannen zijn niet heel groot en vrij afhankelijk van de gelegenheid. Met een ski-jas ga je niet naar kantoor en met een nette mantel ga je niet het bos in. Nog een goede reden om meerdere winterjassen te hebben dus. Wat wel echt een duidelijke trend voor mannen is, is de nette en langere jas en de gewatteerde winterjassen. Voor de mannen die een statement durven maken is (nep) bont ook voorzichtig aan het terugkomen. Natuurlijk zullen heel veel mensen deze trend niet kunnen waarderen. Een andere trend die waarschijnlijk niet heel veel mannen zullen gaan dragen is de Scumbro trend. Hierbij moet je denken aan felle kleuren en lekkere glimmende stoffen. Genoeg keus dus deze winter.

Dit zijn de jassen die ik draag

trends winterjassen voor mannen
Op de eerste twee foto’s draag ik mijn Napapijri jas en op de derde foto draag ik mijn fjällräven jas. De laatste heb ik inmiddels al 3 jaar in mijn bezit.

winterjassen voor mannen trends

winterjassen voor mannen trends

winterjassen voor mannen trends

Deze winterjassen zijn super trendy

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer