MuziekMuziek

B4men Persoonlijk komt terug! Krijg een kijkje in het leven van B4men

I’M BACK!!!!! Ik heb het een tijdje iets rustiger aan gedaan en ik moet zeggen dat ik veel beter in mijn vel zit. De rust van de afgelopen tijd heeft mij goed gedaan. Nou ja rust, bij ons in huis is het gelukkig nooit rustig. Het zou ons leven alleen maar saai maken. Hoe kan het dat ik dan toch de rust heb gevonden? Is ook voor mij een vraag….nee hoor, ik was alleen het bloggen zat en dan eigenlijk niet eens het schrijven maar meer de plek die de blog in nam. Alles moest altijd wijken voor de blog en daardoor was vooral mijn gezin de dupe. Ik ben mij er nu meer van bewust en maak nu andere keuzes. De blog neemt veel tijd in beslag en dat is ook niet erg, het is alleen nu een bewuste keuze. Door deze keuze kan ik weer leuker en vrijer schrijven. Ik heb echt weer veel zin gekregen om het bloggen op te pakken. Dit resulteert er in dat de B4men Persoonlijk ook weer terug gaat komen. Ik zal om de week een B4men persoonlijk maken met wat er in mijn/ons leven gebeurt. We trappen vandaag af met heel veel foto’s!

B4men Persoonlijk: De afgelopen tijd

Ik zal de B4men Persoonlijk beginnen met foto’s van de afgelopen tijd. Een bijzonder moment van de afgelopen tijd was het Dela EK Beachvolleybal waar wij als gezin samen een mooie tijd hebben beleefd. Het werd tijd voor meer tijd voor het gezin, dus dit was een mooie aanleiding. Wij hadden vooraf niet verwacht hoe leuk deze sport en dag voor ons als gezin zou zijn. Soms moet je vooroordelen loslaten en het moment gewoon over je heen laten komen. Whaha bedankt Dela en Rabobank voor de uitnodiging en de wijze les 😉 

Lees ook meer over mijn keuzes die gericht zijn op de toekomst over B4men.

Sportief:

Strong Viking Family Run
Op deze foto ben ik echt onwijs trots! Ik kon me het maken van deze foto op Strong Viking helemaal niet meer herinneren maar iemand tagde mij op de FB pagina van Strong Viking. Deze foto gaat binnenkort groot afgedrukt worden en in september mag ik weer met Amaranthe een Strong Viking in Nijmegen lopen. (wie ga ik daar zien? ) Wij hebben er al super veel zin in!
Spartan Maastricht
Ik had mijzelf begin dit jaar het doel gesteld dat ik de Spartan trifecta wilde halen. Nou dat heb ik geweten! Bloed, zweet en tranen (nou ja, tranen gelukkig niet) maar ik heb de 2 runs van Spartan in Maastricht gehaald. Hoe ik dit ervaren heb lees je in mijn verslag van de Spartan in Maastricht.
beginnen met mountainbiken
Marie Louise wilde iets gezonder gaan leven en daarom proberen we regelmatig samen een flink stuk te gaan fietsen. Super gezellig en eerlijk is eerlijk het gaat haar goed af. Al denkt zij daar anders over 😉
Dela EK Beachvolleybal
Hoe vet is dat! Wij hadden VIP kaarten opgestuurd gekregen om bij het Dela EK Beachvolleybal aanwezig te zijn. Sportief als dat wij tegenwoordig zijn, hadden we hier super veel zin in. Heel tof ook dat we dit echt als gezin samen mochten ervaren. Tevens natuurlijk een super begin van de vakantie voor de kids. We hebben echt genoten en de sfeer bij het Volleybal was echt zo onwijs goed. Zeker voor herhaling vatbaar. Graag bedanken wij Dela en de Rabobank voor deze mooie dag.
Dela EK beachvolleybal
Whahaha het voordeel van VIP zijn tijdens zo’n event is dat je ook voorzien wordt van lekker eten en drinken….wat een straf hé. Zoals je aan de meiden kunt zien, viel het allemaal erg in de smaak. Samen mooie momenten delen is zo gaaf. Dit soort momenten maken het bloggen ook zo ontzettend leuk en de moeite waard om door te blijven gaan!
Dela EK Beachvolleybal
We troffen het enorm met het weer en ook de plek waar we zaten was echt super. We konden alles goed zien en zaten heerlijk overdekt in de schaduw. Omdat ik altijd veel vraag krijg over dit overhemd…deze is van Style Italy.
Dela EK beachvolleybal
Whahahaha ik denk dat veel mannen hier best jaloers op zullen zijn! Tussen de wedstrijden door werden we namelijk voorzien van een dansshow door toch best wel schaarsgeklede vrouwen 😉
Strong Viking Family Run
Omdat ik dus samen met Amaranthe weer een Strong Viking Family Run ga lopen moet er natuurlijk wel goed getraind worden. Deze topper loopt gewoon eventjes nu al met twee vingers in haar neus bijna 5 km inclusief obstacels. Nog een paar jaar en ze loopt mij eruit!
Premium Fitness
Bij hard trainen hoort gezond eten en dit vul ik aan met supplementen. Marie Louise gebruikt tegenwoordig ook magnesium omdat zij s’ nachts veel last had van krampen in haar kuiten en dit is tegenwoordig echt een stuk minder geworden. Kleine tip!
zelfgemaakte friet
Whahahaha het is echt niet alleen maar gezond eten hoor 😉 Na een flinke training of wedstrijd hoort natuurlijk een burger met zelfgemaakte patat en een ijskoud biertje!

Thuis bij B4men:

Genieten en samen zijn met ons gezin! Dit heb ik echt ontzettend gemist en ik ben blij met de keuzes die ik gemaakt heb. Tegenwoordig staat het gezin echt op nummer 1!

Familie over de Kook
En met een food blogsters in huis hoeven we niet bang te zijn dat we niet lekker eten met zijn allen. Sinds we Familie over de Kook gestart zijn, ben ik langzaamaan toch ook wel weer iets aangekomen. Dat is natuurlijk niet vreemd als je deze foto ziet!
Afsluiting basisschool
Een enorme mijlpaal was het afsluiten van Beaudine haar basisschool periode. Na de zomervakantie start zij een nieuw leven op de Middelbare. Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik zelf op school zat…..waar blijft de tijd????
Berner Sennen hond
Boyd is inmiddels 2 jaar en echt een mega grote hond geworden. Hier was hij jarig en dan mag er even flink geknuffeld worden. Zeker omdat de afgelopen tijd niet makkelijk voor hem was.
kinderen en een hond
Niet alleen van mij krijgt hij knuffels…..ook van de kinderen krijgt hij heel veel aandacht. Amaranthe was hier samen met Boyd in slaap gevallen. Misschien niet heel mannelijk om te zeggen, maar hier kan ik echt van genieten.
ED operatie Berner Sennen hond
Ik vertelde het net al maar de afgelopen weken waren niet makkelijk voor Boyd. Hij moest namelijk geopereerd worden aan ED (erfelijke aandoening) aan zijn voorpoot. Gelukkig was het er maar 1. Het betekend alleen wel een herstel van minimaal 6 weken.
ED operatie Berner Sennen hond
Arm beest! Hier is hij aan het bijkomen van de narcose. De operatie is gelukkig wel heel erg goed gegaan en hopelijk kan hij voortaan weer pijnvrij lopen.
Kip in Licor 43
Met het mooie weer draait de bbq overuren bij ons thuis. Hier maakte ik Marie Louise haar kip in Licor 43 met spek. Deze zijn echt zo lekker!!
bbq picknick recepten
Omdat ik meer tijd besteed aan het gezin hebben we ook weer meer tijd om met vrienden af te spreken. Daarom gingen we pas geleden naar het Haarlemmermeerse Bos om daar een Picknick bbq te houden. Hier maakte ik een dubbele burger voor Maarten….deze was hap slik weg 😉 🙂

Ons project: Wij zijn druk bezig om ons huis helemaal naar onze smaak te veranderen!! Dat het aardig lukt blijkt wel uit de foto’s. Wij zijn nog niet helemaal klaar maar we schieten op.

witte openslaande houten deuren
Een nieuwe pui was echt wel hard nodig. Deze pui was helemaal rot en als het regende dan bleef het binnen niet meer droog. Ook wilde we geen openslaande deuren meer. Het kost namelijk altijd ruimte op je terras.
witte houten openslaande houten pui
Voor:………
nieuwe kozijnen
Als je dan toch bezig bent, dan kan je net zo goed ook de rest aanpakken. Daarom wilde we aan de voorkant ook nieuwe kozijnen en een nieuwe voordeur.
zwart aluminium kozijnen
Tadaaaa!!!! De grote baas in huis is helemaal happy met het resultaat. Zwart aluminium kozijnen en dito voordeur.
zwart aluminium schuifpui
Dit is het resultaat van de nieuwe schuifpui achter. Ook hier hebben we voor zwart en aluminium gekozen. Hier was het nog niet helemaal af want de tuin moest toen nog gedaan worden.
aanleg houten vlonder in de tuin
Een week later konden we (nou eigenlijk Joey Hendriks en collega) aan de slag met de tuin. We wilde heel graag een houten vlonder zodat binnen en buiten meer één geheel zou worden.
houten vlonder in tuin
Hier zie je het voorlopige resultaat van de tuin verbouwing. Binnenkort gaat het zonnescherm weg, wordt alles zwart geschilderd en kan ik gaan bouwen aan de pergola.
houten vlonder in tuin met zwarte schutting en buitenkeuken
Ik ben best een beetje trots wat Marie Louise en ik tot dusver hebben gemaakt in de tuin. In de volgende B4men persoonlijk laat ik meer zien, inmiddels ben ik namelijk bezig met de bouw van een stenen plantenbak.

 

Dit was sinds lange tijd weer een B4men persoonlijk. Ik vond het toch wel weer heel erg leuk om te maken en jullie een kijkje te geven in ons privéleven. Wil je meer zien, dan kan je me eventueel ook op Instagram volgen. Daar post ik namelijk regelmatig updates met wat ik/wij allemaal meemaken.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer