MuziekMuziek

Stijlvolle zomeroutfit met Style Italy 2018: Win een shop budget!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een outfit aan jullie heb laten zien. Deze keer heb ik een outfit uitgekozen bij de online kledingwinkel Style Italy. Ik had een budget van € 200,- en dit bleek goed voor een complete en stijlvolle zomeroutfit. Natuurlijk mag ik ook jullie belonen met een toffe win-actie. Ik mag onder één van jullie een shop budget verloten. Wat je hiervoor moet doen, staat onderaan dit artikel!

Stijlvolle zomeroutfit van B4men met Style Italy 2018

Wanneer je deze zomer kiest voor trendy kleding, dan kan je niet om prints heen. De afgelopen jaren zagen we heel veel strepen en nog zie je deze best veel. Echter voor nu is het helemaal “in” om te kiezen voor prints met bloemen. Van mooie ingetogen prints met bloemen tot hele shirts die vol in kleur en bloei staan. Het komt misschien door de mooiste zomer ever dat wij bloemen zo kunnen waarderen op dit moment. Ik heb daar dus ook rekening mee gehouden bij het uitkiezen van mijn kleding. Het viel mij toch al op dat je heel veel keus had bij Style Italy als het gaat om prints. Ik heb gekozen voor een complete zomer outfit die past bij warm weer maar ook bij een koelere zomeravond. Uiteraard hebben ze ook toffe kleding voor het najaar en winter. Denk aan toffe winterjassen en truien.  Ik hoor graag wat je van mijn outfit vindt.

Dit is mijn zomeroutfit van Style Italy

Ik heb gekozen voor een complete outfit voor een budget van € 200,-. Ik kon voor dit budget een jeans, overhemd, trui, t-shirt en short uitzoeken. Veel kleding voor een redelijk budget als je het mij vraagt. Qua stijl heb ik gekozen voor stijlvol, zomers maar ook wat ingetogen. Bij Style Italy kan je ook helemaal los gaan op bijzondere prints maar eerlijk is eerlijk dit is minder mijn stijl. Dit is mijn outfit:

JEANS: Black Ace jeans, een toffe rechte jeans. Ik heb bewust niet meer gekozen voor een skinny omdat dit steeds minder hip aan het worden is. De jeans is stevig en van mooie kwaliteit. In het echt viel hij iets donkerder uit dan verwacht. Dit maakt de jeans ook goed geschikt voor het najaar. 

OVERHEND: Gentile Bellini Italiaanse overhemden, een stijlvolle zomers overhemd. Ik heb gekozen voor een wit overhemd met een blauwe print. Ik draag erg veel blauw en dat maakt het makkelijker om te combineren, een witte basis is altijd goed. Het overhemd is makkelijk te strijken. Het model is slim fit en ik had daardoor een M besteld maar had prima ook met een S weggekomen. Ik ben alleen wel wat afgevallen de laatste tijd, dus kan zijn dat het niet aan het overhemd ligt maar aan mij dat hij iets groter uitvalt dan verwacht 😉

SWEATER: Enos basic sweater. Ik vind het altijd erg fijn om een lekkere zomer trui te hebben om een koudere dag of avond te kunnen opvangen. Ik had niet heel veel verwacht van de sweater dan dat het gewoon een lekkere sweater zou zijn. Echter bij binnenkomst van de outfit wist ik gelijk dat dit misschien wel mijn meest gedragen stuk gaat worden. Wat een lekkere sweater!! Super stof, zit heerlijk en hij is niet te dik maar ook zeker niet te dun. Ook het model is perfect en sluit super mooi om mijn lijf. Zo zie je maar dat je je soms kan vergissen in je kleding. 

SHORT JEANS: Black Ace korte broek. Van hetzelfde merk als mijn lange jeans. Deze jeans is helemaal zoals verwacht. Prima in kleur en zit erg lekker. Wat wel prettig is dat hij in basis wat langer is zodat je hem kan oprollen. Dit maakt de broek ook geschikt voor langere mannen. 

T-SHIRT:Gentile Bellini Hawaii Shirt. Kleurrijk, druk en uiteraard bloemen!! heel veel zomerser gaat het niet worden. Het shirt zit als gegoten en accentueert de goede plekken en camoufleert de mindere plekken op je lijf. Een heel fijn shirt ook qua stof, die ik veel zal dragen deze zomer.  

Mijn outfit van Style Italy

kleding Style Italy kleding kopen Style Italy kleding kopen Style Italy online kleding kopen bij Style Italy online kleding kopen bij Style Italy Online kleding kopen bij Style Italy kleding Style Italy zomerkleding Style Italy najaarskleding Style Italy Style Italy online kledingwinkel

Win-Actie B4men en Style Italy! Win een shop budget van € 50,- bij Style Italy

Dit is echt super cool! Ik mag onder mijn lezers één keer een shop tegoed verloten. Zo loop ik er niet alleen netjes bij maar kan ook jij stijlvol de zomer in. Wat moet je hiervoor doen?? Ik wil graag het volgende van je:

  • Like B4men op Facebook
  • Like en deel (openbaar) het bericht over mijn zomer outfit van Style Italy
  • Beantwoord de prijsvraag in de comments onder het bericht op Facebook
  • Prijsvraag: welk kledingstuk gaat waarschijnlijk mijn favoriet worden ?

De winnaar is bekend!!!

De winnaar van het shoptegoed is geworden…….Remko van der Hoek. Gefeliciteerd ik zal snel contact met je opnemen en je de prijs toesturen. Voor iedereen die niet heeft gewonnen blijf de site in de gaten houden er komen nog veel mooie winacties aan…..iets met een horloge!!??

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer