MuziekMuziek

Op naar een andere en nieuwe toekomst voor B4men.nl

Huh??!! Een andere en nieuwe toekomst voor B4men? Heb je iets gemist? Ja en nee! De vaste volgers van B4men hebben vast doorgehad dat er veel minder is gepubliceerd. Dit kan je dus gemist hebben. Verder ben ik stil en op de achtergrond bezig geweest met de toekomst van B4men.

Nieuwe toekomst B4men na zware tijden

De afgelopen maanden waren erg zwaar. Ik ben mentaal redelijk door een diep dal gegaan. Nu wil ik hier geen klaagzang van maken om jullie te laten zien hoe zwaar mijn leven is. Iedereen herkent het vast dat het soms allemaal wat moeilijker gaat. Ik heb de afgelopen tijd zo’n periode gehad. De reden is voor een heel groot deel de blog. Ik heb B4men nu inmiddels 5,5 jaar en daarin zijn wij van heel klein naar heel groot gegroeid. Het afgelopen jaar was er een kanteling van groei naar krimp. Facebook heeft een nieuw protocool waar veel “commerciële” site’s en bedrijven mee te maken kregen. Gevolg… veel minder bereik op Facebook en dus ook veel minder bezoekers naar de site. Je kan je voorstellen dat wanneer je ergens heel hard voor werkt en je ziet dat zonder jouw toedoen instorten, dat dit best een tik geeft. Nu kan je dan bij de pakken neer gaan zitten of proberen nog harder te werken. Wij (Marie Louise en ik) kiezen altijd voor het laatste! Het afgelopen jaar hebben wij dus keihard gewerkt. Weken van 100 uur zijn hier normaal. Als wij onszelf dan ook nog maar 3 vrije dagen over een heel jaar vrij geven, dan gaat het niet goed! Toen uiteindelijk Facebook de kraan nog verder dichtdraaide, brak ik. Het moet anders en ik had tijd voor mijzelf nodig om mij uit een heel diep dal te trekken. Marie Louise heeft de afgelopen maanden de blog en mij echt omhoog gehouden. Na een welverdiende vakantie in Egypte de afgelopen week ben ik weer helemaal het mannetje en sta ik weer klaar voor B4men.nl.

De andere toekomst voor B4men.nl

De afgelopen jaren hebben wij de blog proberen groot en verdienend te maken voor ons. Groot worden is gelukt en ondanks het Facebook verhaal is B4men nog steeds goed voor 80.000 unieke bezoekers per maand. Maar er echt een boterham aan verdienen is gewoon heel erg lastig. Ik moet daarom als ondernemer gaan denken en B4men op de plaats zetten die hij verdient. Naast B4men hebben Marie Louise en ik een succesvolle barbershop de B4men Barbershop en een super toffe foodblog Familie over de Kook. Daarnaast geef ik trainingen in het kappersvak en ik wil mij gaan richten op motivatie en ondernemers trainingen. Een druk leven dus, zeker als je weet dat wij ook gewoon een gezinnetje zijn met twee dochters.

B4men terug op de plek die hij verdient, wat houdt dat in? Simpel minder tijd voor de blog. Sorry maar het kan niet anders. Wel heb ik besloten om de blog iets minder om mij te laten draaien. Dat betekend dat ik kan gaan werken met gastschrijvers. Zij blijven allemaal schrijven vanuit een ik vorm waardoor B4men wel de persoonlijke blog blijft zoals die is. De meeste gastschrijvers kennen jullie al, zo doet Nick al je een jaar de game artikelen en mijn vader (Jos Huffmeijer) de perstrips voor auto merken. Ook Pascal Meulenbelt, die tweewekelijks zijn column schrijft zal jullie niet onbekend zijn. Ik ga op zoek naar nog een aantal nieuwe schrijvers die verschillende onderwerpen gaan aanpakken. Uiteraard worden zij aan je voorgesteld als ik ze gevonden heb.

Wat ga ik doen voor B4men??

Ik ga mijn weer richten op dat wat B4men heeft groot gemaakt. Alles op het gebied van haar en mode voor mannen. Uiteraard blijf ik ook de auto’s testen en zullen wij leuke reviews maken en schrijven over techniek en restaurants. Koken en food schuiven iets meer op richting onze foodblog Familie over de Kook, de bbq en stoere recepten blijven wel. Kortom, er blijft werk genoeg over en vervelen zal ik mij niet gaan doen. Daarbij ben ik meer gaan sporten en zal ik ook dit onderwerp op de blog meer gaan toevoegen. Naast de blog ga ik weer tijd maken voor mijn gezin en mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik wil mij meer gaan richten op het geven van trainingen en coaching. Dit vind ik zo gaaf om te mogen doen!! De voldoening die het geeft om mensen te mogen te  inspireren is heel groot. Daarom mijn besluit om te gaan uitbreiden.

De toekomst van B4men.nl

Wij zien zeker nog geen einde van B4men, dus wees daar niet bang voor. Wij knallen wel door hoor. De toekomst laat zich nooit raden en zeker in dit vak, er gebeurt iedere dag weer iets anders. Daarom is het lastig om duidelijke afspraken te maken maar vast staat dat ik op de volgende dagen zal publiceren:  dinsdag, woensdag en zaterdag. De andere dagen vullen wij naar kunnen in, soms wel en soms niet dus.

Een heel verhaal maar ik hoop dat ik jullie niet te veel heb belast met mijn shit maar jullie wel een duidelijk beeld heb kunnen geven over hoe wij in de toekomst van B4men staan. Op nog heel veel mooie jaren met B4men en wij hopen dat je ons blijft volgen, lezen en bekijken. Wij blijven dan voor mooie, leuke en inspirerende verhalen zorgen.

Bedankt voor het vertrouwen in B4men. Ik zie de toekomst goed tegemoet en heb er weer helemaal zin in!!!
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer