MuziekMuziek

5 top recepten voor mannen in 2014 van B4men.nl

Natuurlijk zijn alle recepten de moeite waard om eens te bekijken of nog veel beter gewoon te maken. Uiteraard  heb je er altijd wel een paar uitschieters tussen zitten. Ik heb de uitschieters van 2014 voor jullie op een rijtje gezet. Dit zijn de  5 top recepten voor mannen van het afgelopen jaar. Makkelijk te maken en super lekker!! Dit is en blijft altijd het criterium om als recept op B4men.nl te komen. Voor 2015 wil ik ook gaan kijken of ik een aantal recepten ook op mijn YouTube kanaal kan zetten. Dit komt later in het jaar en ik zal jullie zeker op de hoogte houden.

5 top recepten voor mannen by B4men.nl

-De topper Hete Kip met Homemade Frieten. Deze moet je echt proberen!!

DSC06173
Top 5 B4men.nl Recepten voor mannen!! Hete kip met friet!!

-Zelfgemaakte Turkse Pizza een super makkelijk recept en erg lekker!!

DSC05274
Top 5 B4men.nl Recepten voor mannen!! Homemade Turkse Pizza.

-Een Burger mag natuurlijk niet ontbreken!! Een heerlijke Juicy Burger!!

DSC06440
Top 5 B4men.nl Recepten voor mannen!! De ultieme mannen snack een Juicy Burger.

-BBQ Recept voor Moinkballs

IMG_3985
Top 5 B4men.nl Recepten voor mannen!! Voor op de BBQ MoinkBalls.

-HomeMade Chinese Tomatensoep de lekkerste ooit!!

DSC03087
Top 5 B4men.nl Recepten voor mannen!! Een super tomatensoep makkelijk en lekker.

Naast deze waanzinnige recepten voor mannen heeft B4men.nl nog veel meer lekkere gerechten voor jou klaar staan (klik hier) en neem de moeite om ook in het komende jaar eens makkelijk maar vooral lekker te koken!! Een Smakelijk op een lekker 2015!!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer