MuziekMuziek

Nieuwe serie over Street Food op Netflix

Street Food op Netflix

Netflix lanceert een nieuwe serie over Street Food. Voor deze documentaire zijn ze heel de wereld over gereisd opzoek naar cultuur en heel veel eten. De serie is opgedeeld in verschillende werelddelen en de eerste serie is beschikbaar met Street Food uit Azië. Ik heb alvast een klein voorproefje voor jullie. Ik heb in ieder geval likkebaardend naar de eerste aflevering gekeken.

Beeld uit de serie street food van Netflix

Street Food op Netflix

Wil je mensen en hun cultuur echt leren kennen eet het eten wat zij eten. Het beste en lekkerste eten vind je nergens anders dan op straat. Netflix heeft niet alleen het eten uitgelicht maar de verhalen verteld van de mensen die het eten bereiden. Zo leer je in deze serie niet alleen het eten kennen maar ook de mensen achter het eten. Uiteraard dit alles overgoten met een heel mooi Netflix sausje. De serie is heel mooi gefilmd en maakt niet alleen hongerig maar ook reislustig.

Local Heroes uit de Netflix serie over eten van de hele wereld

Trailer over Asia

Ik heb voor jullie hier alvast een voorproefje op de serie. Kijk naar de trailer en kijk daarna vooral naar deze mooie serie van Netflix.

En nee dit is geen betaald artikel….ik vind het gewoon ontzettend leuk om je hiervan op de hoogte te stellen.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer