MuziekMuziek

De week van B4men: Ziekenhuis, BBQ Food, Sex en Games! Alles is weer in balans!

Het is wel weer een week van balans op B4men. Van een ziekenhuis bezoek tot een super lekker BBQ gerecht tot een column over Sex en nog veel meer…….

De week van B4men overzicht

Maandag: Sneakers kan je nooit genoeg hebben toch? De meeste sneaker merken proberen tegenwoordig op te vallen door felle kleuren. Woden niet! Woden valt juist op door zijn eenvoud en ontzettend goede pasvorm. Ben jij al bekend met dit Scandinavische sneaker merk?

Woden Sneakers: Stoer, Simpel en Comfortabel

Dinsdag: OMG! Wat hebben wij een heftige week achter de rug! De buikgriep had ons gezin goed te pakken en ik was zelfs zo ziek geworden, dat ik de klanten op zaterdag moest afbellen die bij mij een afspraak hadden in de B4men Barbershop. Daarbij is ook mijn beugel geplaatst en dat is me toch even flink tegengevallen…..

De week van B4men: heftige week achter de rug, ziek zwak en misselijk!

Woensdag: Uit een groot onderzoek bleek dat de helft van de jongeren op hun 18e seks heeft gehad. 5 jaar geleden bleek dit nog 1,5 jaar vroeger te liggen. Wat is de reden dat de jongeren later beginnen met een potje stevige seks?

De eerste keer seks is als een wortelkanaalbehandeling, doodeng! Column Pascal Meulenbelt

Donderdag: Deze kippenvleugels zijn echt niet voor watjes! Ze zijn pittig door de sambal en rokerig door de Laphroaig Select whisky. Dit is echt de ultieme bbq snack en je kan er niet genoeg van maken. Wil je meer lekkere recepten….kijk dan ook op onze foodblog Familie over de Kook!

Best BBQ Snack: Kippenvleugels in Laphroaig Select en Cola!

Vrijdag: Nintendo heeft met deze game een nieuwe twist aan boksen gegeven. Nintendo heeft het goed aangepakt met deze game! Het is een leuk spelletje om na je werk even te spelen. Geen hoog instap niveau of bepaalde leercurve en ook geschikt voor het hele gezin. Dus ook je kids kunnen mee doen!

Game review: ARMS (SWITCH) – lange afstand boksen

Weekend B4men

Wauw! Weer een week voorbij. Ik weet niet of het aan mij ligt maar ik vind dat de weken echt voorbij vliegen. Vandaag sta ik zoals iedere zaterdag in mijn shoppie te werken. De agenda is helemaal volgeboekt dus ook deze dag zal voorbij vliegen. Marie Louise gaat met de kinderen naar het centrum omdat Beaudine (onze oudste) auditie mag doen voor een Theater Productie groep. Zij zit sinds een jaar op toneel en heeft echt daarmee haar passie gevonden. Verder hebben wij dit weekend een groot feest van onze buren en gaan wij brainstormen over de site. Er staan weer leuke veranderingen op de agenda voor B4men….nu nog alles even op papier zetten en dan flink aan de slag gaan! Wat staat er bij jou allemaal op de agenda dit weekend?

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer