MuziekMuziek

Woden Sneakers: Stoer, Simpel en Comfortabel

Sneakers, het zijn en blijven schoenen die ik heel erg graag draag. Sneakers zijn er in zoveel varianten dat er sneakers zijn voor iedere outfit. Je kan dus sneakers zowel zakelijk dragen maar ook heel erg sportief. Door het grote aanbod sneakers merk ik wel dat het best lastig is om als merk nog echt op te vallen. Om op te vallen wordt er dan meestal gekozen voor heel opvallende kleuren of bijzondere modellen. Zo niet bij Woden. Woden heeft er juist voor gekozen om op te vallen door zijn eenvoud. Een classic design van de sneaker en het kiezen voor bijzondere maar rustige accenten op de sneakers maakt dat Woden juist opvalt.

Sneakers van Woden

Deze sneakers zijn erg licht qua gewicht terwijl ze juist in eerste instantie robuust en zwaar ogen. Ondanks dat de schoen licht in gewicht is, is hij wel heel stevig en goed gemaakt. Alle lederen onderdelen van de sneaker zijn dubbel gestikt, waardoor het een stevige sneaker is die veel kan hebben. De sneakers van Woden hebben een inlegzool van kurk, dit materiaal is licht maar stevig. Het geeft een comfortabel gevoel zonder aan steun in te leveren. Kurk heeft de eigenschappen van leer en neemt het vocht tijdens het dragen op. Deze sneakers kan ik hierdoor zonder problemen een hele dag dragen in de barbershop, zonder last te krijgen van mijn voeten. Kortom, Scandinavische eenvoud met gevoel voor stijl en kwaliteit is in de vorm van deze Woden Sneakers maar weer eens bewezen.

Dit zegt Woden zelf over de sneakers

LESS IS MORE. MUCH MORE.
Minimalistisch ontwerp. Rijke materialen. Sublieme pasvorm.

Dit klopt absoluut en niet alleen ik ben fan van deze sneakers, want ook Marie Louise is inmiddels helemaal om. Zij heeft erg moeilijke voeten en het is iedere zomer een drama om voor haar schoenen te zoeken. De schoenen zijn te klein, te groot, te smal of te breed. Wij hebben echt de afgelopen jaren een vermogen uitgegeven aan schoenen voor haar…..en….nooit goed! Dit maal had Marie Louise erg geluk en mocht ook zij een paar sneakers uitzoeken. Ze was meteen verliefd geworden op een zwart paar met een kurken onderkant…ook weer simpel en stoer maar daardoor juist opvallend. Even getwijfeld welke maat ze zou nemen maar uiteindelijk toch voor haar eigen maat 39 gegaan. Dit zijn bij haar de eerste sneakers die meteen goed zaten. Dit keer niet te groot, niet te klein, niet te breed of niet te smal maar gewoon perfect! Dit schrijven wij niet omdat wij betaald worden hiervoor, want dit is niet het geval, dit is echt onze oprechte mening. Inmiddels is Marie Louise zo om dat ze zelfs nog een paar gaat aanschaffen….nu nog even kijken welke kleur ze wilt.

Zo dragen wij onze Woden sneakers

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer