MuziekMuziek

De week van B4men: heftige week achter de rug, ziek zwak en misselijk!

De afgelopen week heeft in het teken gestaan van minder leuke dingen. Het begon vorige week zondag met de Mud Masters in Scheveningen. Ik had mij ingeschreven voor de 10 km. op het strand. Ik heb gelukkig de 10 km kunnen uitlopen maar niet blessure vrij. Ik heb last van een kuitblessure en die speelde ook op tijdens de Mud Masters. Ik baalde enorm want ik was juist heel erg sterk. Ik heb alle obstakels “makkelijk” gehaald, alleen moest ik het rennen afwisselen met lopen om mijn kuit wat te laten ontspannen. Toch ben ik ook wel weer trots! Ik heb het toch maar mooi volbracht!  De rest van de week stond in het teken van een ziekenboeg thuis. De kids zijn beiden niet lekker geweest, met als dieptepunt donderdagnacht, waarbij Beaudine onze oudste een heftige buikgriep kreeg. Je kan je voorstellen dat dit niet zorgt voor twee lekker uitgeslapen ouders, dus ook wij waren niet op ons best. Tot vrijdagavond ging het verder prima, tot mijn laatste klant in de B4men Barbershop. De klant was de deur uit en ik ben ook de zaak uit gerend om nog net de emmer te kunnen pakken die nog klaar stond voor de oudste. De hele nacht was deze keer voor mij. Ik heb het nog niet eerder hoeven doen maar we hebben onze klanten voor zaterdag moeten afbellen. Nogmaals sorry hiervoor! Ik zou het bijna vergeten… IK HEB EEN BEUGEL. Die kwam er ook nog even bij. De beugel zetten ging prima. Hiervoor moesten er nog wel twee melkkiezen uit en deze heb ik laten trekken zonder verdoving. (bikkel hé)  De eerste dag met beugel ging nog prima. Hierna werd het echt vervelend. Pijn in je mond is zo verschrikkelijk. Eten is niet lekker en smaakt niet meer en een constante druk op je tanden maakt het eten gewoon pijnlijk. Nu zijn we 5 dagen verder en begint het te wennen. Nu begint mijn lip wat blaren te vertonen en ook mijn tong heeft al een paar keer open gelegen. Wat een ramp..gelukkig hoef ik nog maar twee jaar 😉

De Week van B4men in Beeld:

Genieten van de Mud Masters in Scheveningen.
Waar ik van afstam…is wel duidelijk toch 😉
Concentratie!
Weer even op adem komen en dan weer gaan!
Top prestatie geleverd. Judith bedankt voor de foto’s.
Naast de Mud Masters hebben we natuurlijk ook genoten van heerlijk weer deze week. Super weer zorgt voor super eten en drinken.
Lief hé 🙂 
Daar ie dan!! Mijn beugel!!
Lekker ijsje eten kan altijd.
Heerlijk zomers genieten.
Vaderdag!! De kids hebben zich helemaal wezenloos geknutseld. Wat een top meiden.
Marie Louise is ook aan het knutselen geweest maar dan met eten. Deze heerlijke salade staat binnenkort op onze nieuwe kookblog: Familie over de kook.
Glaasje bourbon is ook heerlijk met deze temperaturen.
Even chillen
Time to eat!!
Ook onze bbq draait overuren met dit weer. Lekker pizzatje van de Big Green Egg.
In het ziekenhuis met Beaudine…foto maken van haar enkel en voet. Vermoeden dat ie gebroken is..gelukkig niet gevonden.
Wij gaan weer verder chillen en maken ons met deze temperaturen zeker niet te druk. Op naar een betere week dan deze.
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer