MuziekMuziek

Waar naartoe ben jij op weg?

Ik ben van jongs af aan altijd dol geweest op autorijden. Op vakantie met de auto met het hele gezin, maar ook de kleine ritjes samen met mijn vader waren altijd bijzonder. Hoe klein soms het ritje ook is, er zit altijd een verhaal achter. Waar gaat iemand naartoe en wat gaat diegene daar doen? Het waren vragen waar ik als klein ventje al mee bezig was. Iedere keer dat je bij het tankstation staat heb je ongeveer 500 à 600 km aan mooie verhalen van bijzondere mensen. Verhalen die Shell graag van jou zou willen weten.

#StationStories van Shell brengen het verhaal achter een tankbeurt

Elke dag verwelkomt Shell, wereldwijd, ruim 25 miljoen mensen op haar tankstations. Van chauffeur tot spitsrijder en van voetbalvader tot oppasopa, Shell zorgt ervoor dat de reis fijner verder gaat dan hij begon. Al deze mensen hebben een verhaal en Shell heeft deze verhalen gefilmd en er een serie van gemaakt onder de naam #StationStories van Shell.

Mooie verhalen en wijze lessen. Arnold en Robby zijn bijvoorbeeld twee oudere mannen die nog volop genieten van het leven en van de muziek. Het is voor hen het medicijn om jong te blijven. Op weg om naar Den Haag om te gaan repeteren voor een optreden in Rotterdam. Genoeg kilometers voor deze vrolijke oudere mannen.

Kampioen Soraya showt trots haar bekker, Europees kampioen! En niet zomaar, zij is kampioen op een echt mannen onderdeel. Resul verteld trots en stralend hoe hij haar weer aan het stralen heeft gekregen maar andersom is dit ook zeker het geval. Een mooi en gelukkig leven wacht op hen.

 

*advertorial
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer