MuziekMuziek

De Week van B4men. Een week van overdenkingen.

De afgelopen tijd is heel heftig hier geweest en de komende 3 weken zullen nog wel even heftig blijven. Ik heb het ongelofelijk druk en ben heel erg veel weg. Nu werd ik pas door Marie Louise en de kinderen op mijn vingers getikt. De manier waarop ik nu in het gezinsleven sta, is niet het leven zoals de rest het graag ziet. Natuurlijk werk ik hard..ook voor hen en natuurlijk verdienen we daardoor wat…ook voor hen. Super goed en nobel omdat allemaal voor hen te doen! Toch willen ze maar één ding en dat is gewoon papa en man meer thuis. Best heftig dus al je dit te horen krijgt. Hoe moet ik dat in vredesnaam voor elkaar krijgen als je alles aan het opbouwen bent. De zaak, blog en trainingen vragen nu eenmaal tijd, maar het gezin wil ook graag een stukje van mijn tijd. Ik kan je eerlijk zeggen dat het een heel lastige week is geweest. Ik moet op zoek naar een goede balans in mijn leven tussen werk en privé. Hoe?? Ik ben er nog niet helemaal uit. Ik ben mij er in ieder geval wel bewust van geworden. Ik heb daarom de afgelopen week ook een stuk minder foto’s gemaakt en ben meer met mijzelf en mijn gezin bezig geweest. Volgende week weer beter en meer.

De Week van B4men in Beeld:

pa211795
Een super lekkere burger. Niet zomaar een burger maar een healthy Buger!! Klik hier voor het recept van de healthy burger.
img_1385
Kapster in de dop!! Ik ben het slachtoffer geworden van haar creativiteit 😉
img_1360
Klaar voor de winter met mijn nieuwe schoenen van Rehab.
img_1383
Hahaha Boyd heeft nog steeds het idee dat het een klein schoothondje is. Inmiddels is hij alweer dik over de 20 kilo.
img_1377
Super leuke actie kunnen doen voor Sudio voor de review klik hier.
img_1426
Super lekkere salade voor mij en Marie Louise, even samen eten zonder de kids.
profiel-foto-b4men
Dit is Nick Strijbos. Nick ga je meer tegenkomen op de blog. Hij zal de games en gadgets voor zijn rekening gaan nemen op de blog. Voor jullie super leuk om te lezen en het geeft mij wat lucht om iets meer bij mijn gezin te kunnen zijn. Super blij met Nick!
nick-cod
Nick voor het eerst in actie. Afgelopen week bij Call of Duty. Binnenkort lees je meer hierover!

De week in de B4men Barbershop

img_1415
Het is een drukke week geweest.
img_1424
Leuk, deze week veel mannen met een Aziatische achtergrond in de shop. Leuk en lastig haar om mee te werken.
img_1417
De fade hebben we nog dagelijks in de shop.
dunner-haar_fotor
Inspiratie voor mannen met dunner wordend haar. Ik krijg van veel mannen de vraag wat ze met hun haar aanmoeten als het wat dunner is. klik hier voor het artikel.

 

Zoals jullie zien, zijn er beduidend minder foto’s dan normaal. Binnenkort geef ik iets meer uitleg over hoe en wat met de blog en de combinatie met ons privé leven. Volgende week beloof ik in ieder geval weer een uitgebreider artikel 🙂 Deze week staan er weer een hoop toffe dingen gepland. Morgen weer een lekker dagje in de shop, donderdag heb ik allemaal persevents en heel misschien mogen we aanstaande zaterdag onze nieuwe auto ophalen. Huh….nieuwe auto???? Daar heb je helemaal nog niets over verteld op de blog! Klopt, het is allemaal heel snel gegaan. Onze oude barrel was echt toe aan vervanging, zeker met een apk die we vergeten waren (oeps) en met een hond die steeds groter begint te worden, was het echt hoog tijd voor een fatsoenlijk auto. Daarover lezen jullie volgende week veel meer 🙂

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer