MuziekMuziek

Sudio Vasa Blå Zweeds design gecombineerd met een mooi geluid. Win Actie!

Muziek, het is voor mij één van de belangrijkste manieren om te ontspannen. Ik kan prima zonder de tv maar ik zou geen dag zonder muziek kunnen. Nu kan je muziek, en ik met mijn smaak zeker  niet, altijd op ieder moment in het openbaar luisteren. Daarom zijn hoofdtelefoons voor mij en ook voor de mensen om mij heen een uitkomst. Ik test ze daarom graag voor jullie, want ik kan niet geloven dat ik de enige ben die behoefte heeft aan goede hoofdtelefoons.

pb012030 pb012035

Sudio Vasa Blå

Nu zijn er heel veel verschillende hoofdtelefoons van in, op en over je oren. Ikzelf ben niet een enorme liefhebber van in je oren, omdat deze er bij mij vaak uitvallen. Ook is de geluidskwaliteit vaak een heel stuk minder. Nog een groot verschil in hoofdtelefoons is de verbinding, je kan kiezen voor bluetooth of bedraad. Ik kies ook hier vaak voor bedraad, omdat de geluidskwaliteit dan vaak beter is. Oké, maar voor wie goed heeft gekeken naar de foto is deze hoofdtelefoon van Sudio één in je oren en met bluetooth verbonden telefoon, dat gaat dus nog wat worden! Laat ik bij het design beginnen. Dit is erg sterk gedaan maar dit kan ook niet anders als het Scandinavië komt. De batterij en het bedieningsgedeelte vormen een mooi evenwicht waardoor bij gewoon normaal wandelen de oortjes prima blijven zitten. Ik heb gemerkt dat sporten lastiger word. Doordat de batterij dan toch net te hard gaat wiebelen, vallen bij mij de oortjes eruit. Nu weet ik natuurlijk niet of dit bij iedereen het geval is, maar ik vind dit wel jammer.

pb012031 pb012040

De Sudio Vasa Blå en de geluidskwaliteit

De kwaliteit van het geluid is iets waar ik vaak bij afhaak als ik oordopjes draag. Ik vind dit vaak veel te schel en bij bluetooth valt de verbinding vaak weg. Niets is minder waar bij de Sudio Vasa Blå. De kwaliteit van het geluid is erg goed en loepzuiver. Ze hebben zich heel duidelijk op de middentonen gericht en dit hebben ze erg slim gedaan. Het zorgt ervoor dat het geluid niet te schel wordt, ook niet bij een hoog volume. De bas is goed, maar had iets meer aanwezig mogen zijn. Ook dit is natuurlijk wel altijd heel persoonlijk. De bluetooth verbinding heeft mij echt het meest verrast. Dit is echt heel goed en ook vervorming of wegvallen van het geluid is echt niet aan de orde. Tevens was het telefoneren geen probleem en ik kon de ander goed verstaan. Ook niet onbelangrijk, de ander kon mij ook goed verstaan 🙂 Ik ben echt verbaasd over de kwaliteit en kan ze dus echt aanbevelen als je opzoek bent naar een in je oren hoofdtelefoon. (nee, hier word ik niet voor betaald om te vermelden)

pb012051 pb012048 pb012053

 

De Sudio Vasa Blå Winnen!!

Nu wil jij er zelf natuurlijk ook een proberen. Sudio heeft er 1 beschikbaar gesteld om te verloten. Dit moet je doen om deze Sudio Vasa Blå te winnen.

  • Volg mij op Instagram: B4men.nl
  • Zoek de foto van mij met de Sudio Vasa Blå en like deze foto
  • Tag twee vrienden waarvan jij vindt dat ook zij B4men zouden moeten kennen

De winnaar wordt zondag 6 nov. bekend gemaakt en zal persoonlijk bericht krijgen.

pb012037 pb012042

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer